ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Tapu sicil muhafızları eğitim semineri ay sonunda bitiyor

Tapu sicil muhafızları eğitim semineri ay sonunda bitiyor
YAYINLAMA: 27 Ekim 2022 / 18.01
GÜNCELLEME: 27 Ekim 2022 / 18.01
Bir haftadan beri şehrimizde yapılmakta olan tapu kadastro sicil muhafızları eğitim sistemleri ay sonuna kadar devam edecek.

Belediye Tiyatro salonunda yapılmakta olan seminer çalışmalarında bir konuşma yapan Tapu Kadastro Sicil Muhafızlığı bölge müdürü Sami Akıllıgöz dairelerde iş takipçiliğine fırsat verilmeyeceğini söyledi.

Kadastro çalışmalarında karşılaşılan güçlüklerin çözümlenmesi ve diğer sorunlar üzerinde çalışmalar sürdürülüyor. Yetkililer konuyla ilgili olarak geniş bilgi veriyor, seminere katılanların sorularını cevaplıyor.

Hatay bölgesi sicil muhafızları toplantısına 120 kişi katılıyor. Seminer çalışmaları sonunda verilen bilgiler gittikleri illerde memur ve sicil muhafızları tarafından uygulanma alanına konulacak.

İlimizde yapılan toplantıya Adana, Niğde, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep illerinde görevli sicil muhafızlarıyla memurları katılıyor. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünden de iki yetkili şehrimizdeki seminer çalışmalarını izliyor, gerektiğinde açıklamalarda bulunuyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *