ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Tanzim satışı yapacak 6 otobüs daha alınacak

Tanzim satışı yapacak 6 otobüs daha alınacak
YAYINLAMA: 08 Haziran 2021 / 15.56
GÜNCELLEME: 08 Haziran 2021 / 15.56
Belediye başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar hakkında geniş bilgi verildi. Vatandaşların rahatlıkla dinlenmelerini sağlamak amacıyla parklar çaylı bahçeler haline getiriliyor.

6 çaylı bahçenin daha yapılacağı açıklandı. Ayrıca tanzim satışlarına ağırlık verileceği ve 6 tanzim satış otobüsünün daha hizmete sokulacağı bildirildi. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Park ve Bahçeler bir plan dahilinde geliştirilmektedir. Kentin, Karşıyaka, Şehreküstü ve Bahçelievler semtleriyle eski kentte yaşayanların isteğine cevap verecek şekilde parklarda alile çay bahçeleri oluşturulmaktadır. Bunlardan Altım Çim Belediye aile çay bahçeleri, KavakIık semtinde Kabasakal parkındaki Aile Çay Bahçeleri, Şehreküstü semtinde, Fuar Aile Çay Bahçesi de şehir merkezinde oluşturulmuştur. Daha 6 Aile Çay bahçesi yapılacaktır. Hazırlanan çay bahçelerinde asgari 1000 kişi istirahat edecek şekilde yaptırılmıştır.

Tansa satışı, tanzim mobil mağaza halinde çalışma ilave olarak kabul edilmiştir. Halen 2 otobüs çalışmakta olup bu miktar 6’ya çıkarılacaktır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *