ANASAYFA arrow right Yaşam

Tahmazoğlu’ndan, Rümeysa’ya doğum günü sürprizi

Tahmazoğlu’ndan, Rümeysa’ya doğum günü sürprizi
YAYINLAMA: 06 Mayıs 2020 / 21.28
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2020 / 11.51
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kedisini sosyal medyadan doğum gününü kutlamak için davet eden Rümeysa’nın davetini geri çevirmeyip sürpriz bir ziyarette bulunarak doğum gününü kutladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, korona virüsü salgını nedeniyle evinden çıkamayan Rümeysa Dal’ın sosyal medya üzerinden doğum günü davetini geri çevirmeyerek sürpriz bir ziyarette bulundu. Kıbrıs Mahallesi’nde ikamet eden Dal ailesinin kapısını çalan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, doğum günü pastası ile Rümeysa’nın  16. yaş gününü kutladı.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Rümeysa’nın annesi Meryam Dal’ın Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’nde emniyet mensubu olarak görev yapan kardeşi Metin Gök ile de wahatsApp üzerinden görüntülü konuşarak onun da doğum gününü kutladı. Başkan Tahmazoğlu’nun kendisiyle görüntülü konuşmasından dolayı oldukça şaşıran ve mutlu olan Metin Gök, Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Rümeysa Dal’a hayırlı uzun ömürler dileyerek, “Rümeysa kızımız 15 yaşını tamamlayıp 16 yaşına giriyor. Kendisiyle telefonla görüştüğümüzde hiç doğum günümü kutlayamadım demişti. Bizden doğum gününe katılmamızı istedi. Bizde kendisinin bu davetini geri çevirmedik ve evlerine misafir olduk. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. Ailesiyle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum” dedi.

Çok özel bir doğum günü yaşadığını belirten Rümeysa Dal, “Oldukça heyecan verici bir durum. İlk defa Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile bir araya geliyorum. Kendisine sosyal medya üzerinden yazıp doğum günüm için davette bulundum. Ancak geleceğini hiç beklemiyordum. Kendisi gelmez belki çalışma arkadaşlarından birini gönderir diyordum. Ancak başkanımız beni kırmadı ve evimize geldi. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Rümeysa’nın babası Orhan ve Meryem Dal Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, kızlarının mutluluğuna ortak olduğu için teşekkür ettiler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *