ANASAYFA arrow right Spor

Şut ve Gol Sergisi açıldı

YAYINLAMA: 03 Kasım 2022 / 14.59
GÜNCELLEME: 03 Kasım 2022 / 14.59
Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Sezer Cihan, “Şut ve Gol: Türk Futbol tarihi” konulu serginin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kırmızı-siyahlı formayı hediye etti.

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinliklerinde "Futbol kardeşliktir" temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen “Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi” Sergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Futbol tarihini anlatan ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun bünyesindeki objelerin de yer aldığı serginin açılış törenine Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Sezer Cihan da katıldı. Cihan, serginin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kırmızı-siyahlı takımın formasını verdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Türkiye'nin futbolda da uzun ve renkli bir geçmişe sahip olduğunu çeşitli materyallerle birlikte Gaziantep Futbol Kulübümüzün formasının da yer aldığı bu sergide, Asbaşkanımız Sezer Cihan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönetim kurulumuz adına kulübümüzün kırmızı-siyahlı formasını hediye etti” denildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *