ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Susuzluk çekilmez oldu

Susuzluk çekilmez oldu
YAYINLAMA: 31 Mart 2021 / 13.53
GÜNCELLEME: 31 Mart 2021 / 13.53
Başkan Ertuğ, hastaneye yatınca belediyenin tüm işleri durdu

Dünkü sayımızda şehirde susuzluğun büyük bir sorun olarak ortaya çıktığını, kadın ve çocukların ellerinde kova kapı kapı gezerek içecek su aradıklarını yazmıştık. Suyun en geç perşembe günü verileceği Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Çepik tarafından açıklanmasına rağmen, su hala verilemedi. Bugün de verilmesi son derece güç. Bunun üzerine olaya Vali Fikret Koçak bizzat el koyarak su sorununun çözümlenmesine çalışılıyor.

Yediği yemekten zehirlenerek hayati tehlike atlatan Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Başkan Ertuğ'a çekap yapılarak tüm organları teker teker kontrolden geçirilecek. Arızalı bulunanların tedavisine çalışılacak.

Belediye Başkanı Ertuğ' un hastalanarak hastaneye yatması üzerine önemli tüm belediye hizmetleri aksadı. Başta su olmak üzere, kontroller gevşedi, şehir içinde hayvan besleyenlerle uğraşan kalmadı. KÜSKET'e gönderilecek esnafa ses çıkaran yok. Halk yararına çalışmayanların keyfi yerinde. Vatandaş ise sıkıntı içinde. Başsız kalınca neler olacağını gözleriyle görerek çok üzgün. Herkes Başkan Ertuğ'un bir an önce sağlığına kavuşarak göreve dönmesi için dua ediyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *