ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Sürücüler için toplantılar düzenlenecek, halk için broşürler dağıtılacak

Sürücüler için toplantılar düzenlenecek, halk için broşürler dağıtılacak
YAYINLAMA: 23 Haziran 2022 / 13.56
GÜNCELLEME: 23 Haziran 2022 / 13.56
Trafik konusunda halk, öğrenciler ve sürücüler eğitilecek

Yurt genelinde olduğu gibi şehrimizde de birçok cana kıyan ve milyarları bulan maddi zarara neden olan trafik sorununun şehrimizde çözümlenmesi için çalışmalara başlandı. Halkın, öğrencilerin ve sürücülerin eğitilmesi için ciddi çalışma programları hazırlandı.

Sadece Trafik Haftalarına yapılan çalışmaların şimdiye kadar etkili olmadığı göz önüne alınarak ciddi çalışmalara başlandı. Vilayet, Trafik Müdürlüğü ve şoförler derneği tarafından müştereken hazırlaman program uyarınca ister profesyonel olsun, ister amatör olsun tüm sürücüler cumartesi, pazar günleri çalışma saatleri dışımda toplanılarak eğitilecek. Eğitim toplantıları sık sık tekrarlanacak.

Halkın eğitilmesi için de toplantılar düzenlenecek, trafikle ilgili olarak hazırlanan broşürler dağıtılarak eğitim yapılacak.

Ayrıca okullarda aralıklı zamanlarda Trafik Haftası beklenmeden trafikle ilgili eğitim çalışmaları yapılacak Trafik görevlileri tarafından bilgi verilecek. Eğitim Araçları Başkanlığı tarafından trafik eğitimiyle ilgili filmler gösterilecek.

E-5 Karayolunda trafiğin çok yoğun bulunduğunu ifade eden Veli Koçak bu yoldan günde 7- 9 bin arasında motorlu aracın geçtiğini bu yolda da gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *