ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Suriye’ye mesajı:Barajlar

Suriye’ye mesajı:Barajlar
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
Fırat’ın önünü kesme mücadelesi değildir Fırat nehri üzerine yapılan barajların, Fırat’ın önünü kesme mücadelesi olmadığını söyleyen Demirel, ‘’Bu mücadele Fırat’ın önünü kesme mücadelesi

 Fırat’ın önünü kesme mücadelesi değildir
Fırat nehri üzerine yapılan barajların, Fırat’ın önünü kesme mücadelesi olmadığını söyleyen Demirel, ‘’Bu mücadele Fırat’ın önünü kesme mücadelesi değildir. Fırat nehrinin önünü keserek ondan zenginlik çıkarmaya çalışıyoruz. Mücadelede başarılıyız. Ve bunu ileriye götüreceğiz. Ben 50 seneye yakındır devletin hizmetindeyim. Bugün sabahleyin Cumhurbaşkanlığı’na seçilişimin 5. Yılının ilk günüdür. Fırat ve GAP bizim için bir sevda idi. Sabahleyin arkadaşlarımla GAP şapkasını giyerek yollara koyuldum. Cumhurbaşkanlığının 5. Yılının biricinci gününde GAP’ı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Fırat Nehri’nden bu sene 164 metreküp saniye, yani 2-3 nehir kadar su alacağız’’ diye konuştu.
‘’Türkiye’nin kalkınmasında kesinti olmayacak’’
Konuşmasında Türkiye’yi aydınlık yarınların beklediğini, bunun için çalışması gerektiğini vurgulayan Demirel, vatandaşların karamsarlığına kapılmamalarını isteyerek, ‘’ Bu güzel topraklardan size ve bütün vatandaşlarıma söylemek istediğim şey, ülkemin geleceğine milletimin geleceğine olan ümidimizi hep beraber muhafaza edelim, daha da güçlendirelim. Kimse bizi kalkındırmayacak, biz kendi kendimizi kalkındıracağız. Türkiye’nin kalkınmasın kesinti olmayacaktır. Türkiye’nin ilerlemesinde kesinti olmayacaktır. Daha güzel günlere ulaşmak için uğraşmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *