ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Süreyya gözünü Dünya Şampiyonluğuna dikti

Süreyya gözünü Dünya Şampiyonluğuna dikti
YAYINLAMA: 04 Ekim 2022 / 15.28
GÜNCELLEME: 04 Ekim 2022 / 15.28
Süreyya Ayhan, Dünya Şampiyonası provasını Berlin’de Golden League’de yapacak. İddialı konuşan milli atlet, “Aylardır Türkiye’nin değişik kentlerinde sürdürdüğümüz antrenmanlar mükemmel geçti. Hedefim dünya şampiyonluğu” dedi.

Fransa’nın başkenti Paris’te 23-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 9. Dünya Atletizm Şampiyonasının hazırlıklarına sürdüren Avrupa şampiyonu milli atlet Süreyya Ayhan, bugün Ankara’da Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile kısa süreli bir moral antrenmanı gerçekleştirdi.

Almanya’nın başkenti Berlin’de 10 Ağustos Pazar günü yapılacak yarışmaya katılacağını ifade eden Ayhan, “Bu yarış benim için Dünya Şampiyonası öncesinde bir prova niteliği taşıyor. Aylardır Türkiye’nin değişik kentlerinde sürdürdüğümüz antrenmanlar mükemmel geçti. Hedefim dünya şampiyonluğu” dedi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da, Ayhan’ın atletizmde Türkiye’nin gururu olduğunu belirterek, “Türkiye’nin Atletizmde Dünya ve olimpiyat şampiyonluğu yok. İnşallah boynunda altın madalyayla döner” temennisinde bulundu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *