ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Sürat, felaket getiriyor

Sürat, felaket getiriyor
YAYINLAMA: 16 Temmuz 2020 / 20.08
GÜNCELLEME: 16 Temmuz 2020 / 20.08
Fazla sürat yüzünden şarampole uçan takside bir kadın öldü, iki kişi yaralandı

Suriye plakalı bir taksi yolcu otobüsüne arkadan bindirdi. Dün ilimizde iki trafik kazası meydana geldi. Nizip yolunda fazla sürat yüzünden bir taksi şarampole uçtu. Takside bulunan kadın öldü iki kişi yaralandı. Kilis yolunda da Suriye plakalı bir taksi yolcu otobüsüne arkadan bindirdi. Taksi de bulunan iki kişi yaralandı.

Nizip ilçesi Uluyatır Sekili köyleri arasındaki İpek yol üzerinde şoför Nahsen Bozar yönetimindeki 27 DC 830 plakalı taksi fazla sür' at yüzünden şarampole uçtu. Kaza sonunda takside bulunan yolculardan şoförün eşi Hilal Bozar olay yerinde can verdi. Yedi yaşlarındaki oğlu M. Ali Bozar ile şoför 31 yaşlarındaki Nahsen Bozar ağır şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kilis yolunda Gaziantep’ten Araphüyüğü köyü istika metinde Suriye uyruklu şoför Ömer Kasar yönetiminde gitmekte olan 687 093 plakalı taksi fazla sürat yüzünden, aynı istikamette şoför Mehmet Polat yönetiminde gitmekte olan 27 AC 093 plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Karamiik köyü yakınında meydana gelen kaza sonunda Suriyeli Ömer Kasar ile Memduh Arur yaralandı. Olaylara el koyan güvenlik kuvvetleri trafik kazalarıyla ilgili tahkikatlara devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *