ANASAYFA arrow right Spor

Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'da oyuncular bir bir ayrılıyor

Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'da oyuncular bir bir ayrılıyor
YAYINLAMA: 17 Şubat 2023 / 17.22
GÜNCELLEME: 17 Şubat 2023 / 17.22
Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu illerden olan Gaziantep'te Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK'da oyunculara takımdan ayrılmaları için izin verildi. Kırmızı-siyahlılardan ayrılan isimler netleşmeye başladı.

Deprem felaketinin ardından Süper Lig'den çekilme kararı alan Gaziantep FK'nın bu talebi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kabul edildi. Gaziantep FK'da gözler takımın yıldızlarına çevrildi.

Mustafa ve Günay Kasımpaşa yolunda

Gaziantep FK'nın 25 yaşındaki oyuncusu Mustafa Eskihellaç'ın Başakşehir'le yaptığı pazarlıklarda anlaşma sağlayamadığı belirtildi. Kasımpaşa, Mustafa Eskihellaç transferinde sona geldi.

Öte yandan adı Galatasaray ile anılmaya başlayan Günay Güvenç'in Kasımpaşa yolunda olduğu öğrenildi

Sözleşmesini feshetti

Gaziantep FK'da sözleşmesi feshedilen ilk isim Halil İbrahim Pehlivan oldu. Tecrübeli sol bek ile yapılan pazarlıklar sonucunda karşılıklı anlaşmayla yolların ayrıldığı öğrenildi.

Gaziantep FK, Halil İbrahim Pehlivan ile yolların ayrıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Stankovski Slovenya'ya transfer oldu

Gaziantep FK'nın genç santrforu Luka Stankovski ile yollar ayrıldı. 20 yaşındaki Kuzey Makedonyalı oyuncu, Slovenya ekibi ND Gorica ile anlaşma sağladı.

Veliu ve Mirza, İstanbulspor'a gidiyor

Süper Lig ekibi İstanbulspor'un Gaziantep FK'dan iki oyuncuyu kadroya dahil etmek istediği belirtildi. Valmir Veliu ile Mirza Cihan'ın İstanbulspor'a transferinin an meselesi olduğu aktarıldı.

Figueiredo Başakşehir'e gitti

Gaziantep FK'nın golcüsü Joao Figueiredo'nun da Başakşehir'le anlaşma sağladığı kaydedildi. Turuncu-lacivertlilerin, Gaziantep FK'ya bu transfer için bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Markovic Trabzonspor'a kiralandı

Gaziantep FK'nın Sırp futbolcusu Lazar Markovic sezon sonuna kadar Trabzonspor'a kiralandı. Transfer resmen açıklandı. Trabzonspor, Lazar Markovic için herhangi bir kiralama bedeli ödemedi.

Maxim'in imzası bekliyor

Gaziantep FK'nın Rumen on numarası Alexandru Maxim, Süper Lig devi Beşiktaş ile anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcunun sağlık kontrollerinden geçtiği ve imza atmasının an meselesi olduğu belirtildi.

Alexandru Maxim bu sezon Gaziantep FK'da 25 maçta süre aldı. 32 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda 5 kez rakip fileleri havalandırdı ve 10 asist üretti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *