ANASAYFA arrow right Spor

Süper Lig’de zirveyi zorlayan bir takım olarak yeni yıla girdik

Süper Lig’de zirveyi zorlayan bir takım olarak yeni yıla girdik
YAYINLAMA: 01 Ocak 2021 / 18.35
GÜNCELLEME: 01 Ocak 2021 / 18.35
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Büyükekşi mesajında, “Gaziantep Futbol Kulübü olarak 2021 yılına üst üste kazandığımız başarılarla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

2020 yılına salgın, depremler, doğal afetler ve büyük kazaların damga vurduğunu ifade eden Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi mesajında şöyle dedi:

“Pandemi nedeniyle tüm dünya ülkelerinde olumsuzluklarla anılacak bir yılı geride bırakıyoruz. KOVID-19 pandemisi nedeniyle çok değerli canlarımızı kaybettik. Özgürlüklerimiz kısıtlandı. Eğitim, spor ve iş hayatı önemli ölçüde kesintiye uğradı. Şimdi yeni umutlarla ve yeni hedeflerle yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2021’in pandeminin tamamen sona erdiği, insanların eskisi gibi özgürlüklerine kavuştuğu bir yıl olmasını diliyorum.

Pandemi nedeniyle maçlar seyircisiz oynanıyor. Ancak, taraftarın alınmadığı, çok kısıtlı seyirci ile oynanan maçlarda futbol coşkusu ve heyecanının eksik kaldığı bir gerçektir. Her zaman söylüyoruz, sahadaki 12. adam olarak gördüğümüz taraftarımız bizim en büyük gücümüzdür. Bu anlamda 2021’in taraftarların yeniden stadyumları doldurduğu, futbol coşkusunun zirveye çıktığı bir yıl olmasını diliyoruz.

 Dünya 2020 yılında büyük olumsuzlukları yaşarken, Gaziantep FK olarak biz başarılı bir dönemi geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiğimiz Süper Lig’de zirveyi zorlayan bir takım olarak yeni yıla giriyoruz. Hedefimiz, bu sezon Süper Lig’i ilk beş takım içerisinde tamamlayarak Avrupa kupalarında şehrimizi ve ülkemizi temsil etmektir.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün, Gazianteplilerin gurur duyduğu bir takım haline gelmesi, Sayın Valimiz Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, ilçe belediye başkanlarımız, oda başkanlarımız, birlik başkanlarımız, bütün sivil toplum kuruluşu başkanlarımız başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, iş dünyasının ve en önemlisi de Kırmızı-Siyahlı renklere gönül veren taraftarımızın takımına sahip çıkmasının ürünüdür. Bu başarıda emeği geçen şehrimizdeki kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların yöneticilerine, futbolcularımıza, teknik heyete ve taraftarlarımızı tebrik ediyor, desteklerinin artarak devam etmesini diliyorum.

 Bu duygu ve düşüncelerle herkesin yeni yılını kutlarken, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, tüm dünyada pandeminin bitmesini ve mazlumların gözyaşlarının sona ermesini temenni ediyorum.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *