ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Suburcu alt geçidi ne zaman yapılacak?

Suburcu alt geçidi ne zaman yapılacak?
YAYINLAMA: 23 Mayıs 2022 / 14.27
GÜNCELLEME: 23 Mayıs 2022 / 14.27
Projenin gerçekleşmesi halinde yeni 150 dükkan kazanılacak, şehir trafiği rahatlayacak ve kuyumcular bir arada toplanacak. Şehrin önemli sorunlarını çözümleyen başkan Ertuğ’un Suburcu alt geçidine başlaması isteniyor.

Göreve başladığı günden bu yana şehrin en önemli günlük sorunlarına çözümleyerek vatandaşın haklı olarak sevgi ve saygısını kazanan belediye başkanı Turan Ertuğ’dan Suburcu alt geçidini de kısa bir sürede yapması isteniyor.

Bilindiği gibi cenazelerin apartmanlarda yıkanması güçlüğü çözümlenerek mezarlıkta bir gasilhane yaptırıldı. Şehrin göbeğinde ki terminal şehir dışına çıkarılarak modern bir otogar kazandırıldı. Çevre yolları tamamlanarak büyük işler başarıldı. Şehrin ciğerleri olan yeni yeni parklar tamamlanarak halkın rahatlıkla dinlenebileceği, çayını içebileceği yerler haline getirildi. Yeni buğday pazarı gibi çeşitli tesislerin mimari olan Başkan Ertuğ geçen yıllarda yapmak için vadettiği Suburcu alt geçidini yeniden ele alarak gerçekleştirmesi isteniyor.

Suburcu alt geçidi ve çevresinde yaptırılacak olan 150 dükkan hem belediyeye büyük bir gelir sağlayacak, hem de şehrin çeşitli yerlerine dağıtılmış bulunan kuyumcuların bir araya toplanmasını sağlayacak. Bu hastayla gaziler caddesinde çok yüksek olan dükkan kiraları da kendiliğinden düşecek.

Suburcu alt geçidine bağlı olarak belediye pasajı da bir düzene sokulacak. Çalışmaz halde bekleyen dükkanlar bir anda dolarak iş piyasasını hareketlendirecek, vatandaşın gelir düzeyini kendiliğinden artıracak.

Yaptığı hizmetlerle halkın sevgi ve saygısını kazanan belediye başkanı Turan Ertuğ Suburcu alt geçidini de gerçekleştirerek Gazianteplilerin kalbinde taht kuracak.

Zaman kaybedilmeden daha önce fizibilite raporları hazırlanan, mali portresi çıkarılan Suburcu alt geçidinin ele alınması ve kısa sürede gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Şehrimizde belediye başkanlığına başladığı günden bu yana ön planda gelen önemli sorunlarına çözümleyen belediye başkanı Turan Ertuğ, büyük yatırımlardan bazılarını nedense unuttu.

Bunlardan birisi de Suburcu kavşağındaki alt geçittir. Şehir trafiğini tamamen rahatlatacak olan projenin gerçekleşmesi halinde kuyumcular bir araya toplanacak. Yaptırılacak yeni 150 dükkanda işyerleri açılması sağlanacak ve belediyeye büyük gelirler sağlanacak.

Suburcu kavşağının meyilli bulunması da işin kolaylıkla gerçekleşmesinde büyük bir etken olacaktır. Bir an önce bu büyük projenin gerçekleştirilmesi isteniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *