ANASAYFA arrow right Yaşam

Şu anda ne özgürlük var ne de demokrasi

Şu anda ne özgürlük var ne de demokrasi
YAYINLAMA: 07 Ocak 2021 / 20.50
GÜNCELLEME: 07 Ocak 2021 / 21.38
“Vatandaş aç. Pandemi ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor, tüm işyerleri kapatılıyor, ancak bu insanların nasıl geçineceğini düşünen yok”

“Siyasette kirlenmemiş, yeni yüzleri ve vatanperverleri bir araya getiren Güç Birliği Partisi iktidarında, gülmeyi ve sevmeyi bilen, üreten ve barış dolu bir Türkiye inşa edeceklerinin altını çizen GBP Genel Başkan Karnap, “Şu anki dönemde ne özgürlük var ne de demokrasi. Sadece bir avuç insanın dili ile yönetilen, yönlendirilen bir toplum haline geldik” dedi.

Güç Birliği Partisi Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap’ın katılımı ve Güç Birliği Partisi Genel Başkan Danışmanı ve MYK Üyesi Eyüp Can Palta’nın ev sahipliğinde Gaziantep’te gerçekleştirildi. İl başkanlarının yanı sıra MYK üyelerinin katıldığı toplantıda birlik, beraberlik mesajı verildi, parti çalışmaları ele alındı.

Koltuktan güç alanlarda değil, değer verenlerden olacağız

Adaletin herkese eşit olmadığı tespitini yapan Palta, “Güç Birliği Partisi iktidarında herkes eşit olacak. Koltuktan güç alanlarda değil, koltuğa değer verenlerden olacağız. Ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için çalışıyoruz, çalışacağız. Başka Türkiye yok, ülkemize sahip çıkalım. Önce insan politikasıyla hareket eder, sevgiyi, mutluluğu, inancı ve yaşam planımızı yaparsak tüm sorunlar kendiliğinden çözülmüş olur” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin 81 ilinde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık

Karnap, Gaziantep’in kendileri için önemli olduğunu anlatırken, her zaman halkın yanında olduklarının altını çizdi. “Pandemi nedeniyle MYK (Merkez Yürütme Kurulu) toplantılarını kısıtlı olarak yaptık. 2021 yılının ilk toplantısını Gaziler şehri Gaziantep’te yapmaya karar verdik. Çünkü Gaziantep medeniyetler şehridir. Bazı partiler, paranın gücünü kullanarak çalışmalara medya ile başlıyorlar. Bizde parti olarak, kapı kapı, mahalle mahalle, köy köy dolaşarak halkın içinden başlıyoruz. Türkiye’nin 81 ilinde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Bu ay içerisinde Ankara’da büyük kongremiz var. Daha sonra ise Ankara’da dahil olmak üzere gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü bizim mücadelemiz vatan sevdalılarının bir ve beraber olduğu, yarının Türkiye’sini şekillendirecek bir mücadele” ifadelerini kullandı.

Gerçek anlamda halkımız aç ve zor durumda

Sıkıntılı bir süreçten geçildiğini hatırlatan Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap, konuşmasını şu cümlelerle sonlandırdı: “Örf, adet, gelenek ve göreneklerimiz yok edilmiş durumda. Bunun dışında vatandaş aç. Pandemi ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor, tüm işyerleri kapatılıyor, ancak bu insanların nasıl geçineceğini düşünen yok. Halk var olduğu sürece devletler olur. Çünkü devletin görevi halkına sahip çıkmaktır. Gerçek anlamda halkımız aç ve zor durumda. Bu yaraları saracak merhemi bulalım ki her beraber güçlü olalım.”

Ülkemiz, vatanımız ve bayrağımız için çalışacağız

Böylesi büyük bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Güç Birliği Partisi Genel Başkan Danışmanı ve MYK Üyesi Eyüp Can Palta, “Genel Başkanımızı ve il başkanlarımızı Gaziantep’te misafir etmekten ve ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Bizler bu partinin birer neferi olarak, Genel Başkanımız Ali Karnap önderliğinde gece-gündüz demeden ülkemiz, vatanımız ve bayrağımız için çalışacağız.” Fatma Karabacak

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *