ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Su almak isteyenler en geç Salı günü başvuracak

Su almak isteyenler en geç Salı günü başvuracak
YAYINLAMA: 24 Kasım 2022 / 14.16
GÜNCELLEME: 24 Kasım 2022 / 14.16
Yeniçeri Sokağın su şebekesi yenilendi

Birkaç yıldır Yeniçeri Sokak’ta meydana gelen tıkanmalar yüzünden sık sık aboneler susuz kalıyordu. Su şebekesinin çok eski olması yüzünden zaman zaman meydana gelen patlamalar sokak sakinlerini ve buradaki işyerlerini perişan ediyordu.

Yeniçeri sokaktaki şebekenin eski olması, tıkanıklıklar, boru patlamalarına son verilmesi amacıyla yaz aylarında Belediye Su İşleri Müdürlüğü çalışmalara başladı. Sokağın yarısı yarılarak ikilik boru döşendi. Uzun süre iş öylece terk edildi. Yurttaşların gazetemize bir süre önce yaptıkları şikayetleri yayınlamamız üzerine yeniden işe başlandı ve sokağın su şebekesi yenilendi.

Yeni döşenen borudan Yeniçeri sokakta oturanların tamamı bağlantı yapmak zorunda, zira eski yıpranan borular iptal edilecek. Bu nedenle eski su aboneleri en geç Salı günü akşamına kadar Belediye İşletmeler Genel Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurarak su bağlantısının yapılmasını isteyecek. Aksi takdirde susuz kalacak. Çünkü yırtılan sokak yolu yeniden asfaltlanarak eski haline getirilecek. Kış bastırınca sokağın çamur ve pislik içinde kalması önlenecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *