ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

SSK çalışanlarına kalite eğitimi veriliyor

SSK çalışanlarına kalite eğitimi veriliyor
YAYINLAMA: 22 Ocak 2021 / 13.44
GÜNCELLEME: 22 Ocak 2021 / 13.44

TSE-EN ISO 9001/2000 Kalite Yönetim Sistemi almak için başvuran SSK İl Müdürlüğü çalışanlarına eğitim semineri veriliyor. GTO Toplantı Salonu’nda TSE Bölge Başkanı Mustafa Derecik tarafından verilen eğitim seminerinin üç gün süreceği belirtildi. Eğitim seminerinin günde 7 saat olduğunu ve 40 kişinin katıldığı açıklandı.

Kurumda kalitenin etkin şekilde uygulanabilmesi için verilen eğitimin hatasız hizmet vermeye yönelik olduğunu ifade eden Derecik, “SSK’nin müdür yardımcısı, şef gibi bölümlerinde görev yapan çalışanlarına kalite kavramları, ISÖ 9001 standardının maddeleri uygulanabilirliği için eğitim veriliyor. Böylece kurumdaki hata oranı asgariye indirilecek ve bir daha hata olmaması kaliteli hizmetin verilmesi için gerekli standartların uygulanması konularında bilgiler veriyoruz” dedi. Eğitimi başarı ile tamamlayanlara seminer sonunda TSE tarafından uluslararası geçerliliği olan sertifika verileceği bildirildi.

Gaziantep’te yaklaşık 1.5 yıldan bu yana kalite eğitimiyle ilgili seminerlere devam ettiklerini söyleyen TSE Bölge Başkanı Mustafa Derecik, şu ana kadar sanayi kesiminde 150 personele kalite eğitimi verdiklerini kaydetti. Eğitime, kalite belgesi almak için başvuran resmi ve özel kurum ve kuruluşlara verdiklerini ifade ederken, TSE ve ISO 9000 serisinde kalite eğitim verildiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *