ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Spor şenliği provası çok beğenildi

Spor şenliği provası çok beğenildi
YAYINLAMA: 13 Ocak 2022 / 16.52
GÜNCELLEME: 13 Ocak 2022 / 16.52
Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hazırlıkları tamamlandı

Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 64. yıl dönümü tüm yurtta dış temsilciliklerimizde ve yavru vatan Kıbrıs’ta da 19 Mayıs günü kutlanacak. Atatürk’ün Anadolu’ya ayak basması ile birlikte yurdumuzu işgal etmek isteyen düşmanlarımıza karşı bayrak açılmıştı.

Bu mutlu ve anlamlı günü ulu Önder Atatürk gençlere bayram olarak armağan etti. Ulu önderin buyurdukları gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sağlıklı gençler yurt sorunlarını sağlıklı bir biçimde düşünebilir ve çözümler getirebilir.

Kutlama Komitesi tarafından yapılan yazılı açıklamadan öğrenildiğine göre 19 Mayıs günü saat 9:00’da Atatürk anıtına Çelenkler konulu saygı duruşunda bulunacak. Saat 9:15’te Kamil Ocak Spor alanında kutlama törenlerine devam edilecek. Spor gösterileri yapılacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Dün sabah saat 9:00’da kendi Ocak spor alanında bayramı bir provası yapıldı. Provada gençler tarafından çeşitli sportif gösteriler yapıldı. Provada gençler tarafından yapılan sportif gösteriler büyük bir beğeni kazandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *