ANASAYFA arrow right Güncel

Sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine katkı sağlıyoruz

Sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine katkı sağlıyoruz
YAYINLAMA: 22 Ekim 2021 / 21.29
GÜNCELLEME: 22 Ekim 2021 / 21.29
PTT Gaziantep Başmüdürü Mevlüt Burgaç, PTT’nin kuruluşunun 181. Yıldönümü dolayısıyla 181. müşteriye “Millî Mücadele’nin 100. Yılı” konulu filateli pul albümü hediye etti.

Gaziantep’e en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını kaydeden Burgaç, “İki asra yaklaşan tarihimiz boyunca, çağın gerekliliğine uyarak verdiğimiz tüm hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yanında olduk. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın refahını esas alan bir anlayışla hizmet kalitemizi geliştirmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz

PTT’nin vizyonu ve tecrübesiyle Türkiye’yi yeniliklerle buluşturan 181 yıllık bir çınar olduğunu hatırlatan Burgaç, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren, ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) Ailesi olarak, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veriyor, 181 yıldır yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımlarımızın yanı sıra, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz” dedi.

Burgaç, “İnovasyon, Ar-Ge ve dijitalleşme temelinde büyük bir değişim ve dönüşüm vizyonuna imza atarak, içinde bulunduğumuz teknoloji çağındaki gelişmeleri başarılı bir şekilde ürün ve hizmetlerimize yansıtıyoruz. Dünün tecrübesini günün teknolojisiyle birleştirerek tüm faaliyet alanlarımızda akılcı, kalıcı ve kaliteli hizmet anlayışımızla daima daha iyiyi ve daha ileriyi hedefliyoruz. Dünyadaki dijital değişim ve dönüşümün hızına yetişmek amacıyla, iki asra yaklaşan tecrübemizi yenilikçi bir anlayışla birleştirerek, bir dünya markası olma hedefimize doğru emin adımlarla yürüyoruz. Aynı zamanda sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine katkı sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni atılımlar ile geleceğe istikrarlı bir şekilde yürümeyi hedefliyoruz

PTT Gaziantep Başmüdürü Mevlüt Burgaç, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Ülkemizde ve dünyada posta teşkilatlarının öneminin daha iyi anlaşıldığı pandemi döneminde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek, tıpkı dün olduğu gibi bugün de müşterilerimizin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Salgının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyarak, tüm çalışanlarımız ve yaygın hizmet ağımız ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırma gayesini birleştiren bir yol haritası çiziyoruz. Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak, 2023 hedefleri doğrultusunda her geçen gün gelişiyor ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sunan bir yaklaşım ve yeni atılımlar ile geleceğe istikrarlı bir şekilde yürümeyi hedefliyoruz.” Özer Karınca

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *