ANASAYFA arrow right Spor

Sosyal medyada yapılan kötü yorumlara dayanamadı

Sosyal medyada yapılan kötü yorumlara dayanamadı
YAYINLAMA: 30 Nisan 2020 / 20.55
GÜNCELLEME: 30 Nisan 2020 / 20.55
24 yaşındaki İngiliz kaleci Ted Smith, sosyal medyada kendisine yönelik yapılan kötü yorumlara dayanamayıp futbolu bırakma kararı aldı. Genç yıldız Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun transfer listesinde bulunuyordu.

İngiliz kaleci Ted Smith, sosyal medyadaki kötü yorumlara psikolojisinin daha fazla dayanmadığını söyleyerek henüz 24 yaşındayken futbol kariyerini noktaladı. Smith konuyla ilgili, "Bu ben değildim, zevk aldığım şey bu değildi. Futbolu ve antrenmanları seviyordum. Ancak maçtaki baskılar benim için fazlaydı. Maçtan sonra sosyal medyada insanların ne yazdığına bakıyordum. Yapılan kötü yorumlar beni hafta boyunca etkiliyordu. Psikoloğa bile gittim. Bu soruyu kendime defalarca sordum ve futbolu bırakmaya karar verdim. Benim gibi bu durumda olan insanlar olabilir. Umarım söylediklerim başkalarının hayatının futboldan daha değerli olduğu fark etmelerine yardımcı olabilir" açıklamasında bulundu.

Smith, yorumları okumadan duramadığını ve psikolog yardımının bile işe yaramadığını söyledi.

Genç kaleci son olarak yaşadığı ağır sakatlıktan sonra 18 ay boyunca forma giyememiş ve Temmuz 2019 itibarıyla Southend United'tan ayrılarak yeni kulüp aramaya başlamıştı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *