ANASAYFA arrow right Güncel

Sosyal medyada çevrimiçi etkinlikler düzenleniyor

Sosyal medyada çevrimiçi etkinlikler düzenleniyor
YAYINLAMA: 28 Nisan 2020 / 17.07
GÜNCELLEME: 28 Nisan 2020 / 17.07

Korona virüs önlemleri kapsamında gıda haricindeki alanlarda faaliyetlerine ara veren M1 Gaziantep AVM, sosyal medya hesapları üzerinden evlerinden çıkamayan ziyaretçilerin yaşamlarını kolaylaştırıyor. M1 Gaziantep AVM, “#EvdeHayatVar” sloganından uyarlanan sloganlarla spordan mutfağa, müzikten sanata, kitaptan sağlığa varana kadar farklı konularda çevrimiçi etkinlikler düzenliyor.

Koronavirüs salgınını engellemede sorumluluklarını yerine getirmek amacıyla 21 Mart Cumartesi günü kapılarını ziyaretçilere kapattıklarını anımsatan M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, “Tedbirleri desteklemek ve yetkililerin ‘evde kal’ uyarılarına katkıda bulunmak amacıyla ziyaretçilerimizle geçici bir süre ayrı kalacağız. Bu süreçte evde kalan ziyaretçilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve renklendirmek için de çevrimiçi etkinlikler gerçekleştiriyoruz” dedi.

Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için Çetinkaya mağazasının açık olduğunu belirten Gizir, “Ziyaretçilerimizin mecbur olmadıkça evden çıkmamalarına katkıda bulunmak için bu süreçte 7’den 77’ye herkese hitap eden etkinlikler düzenliyoruz. Masal okumadan, sanal müze gezilerine, kitaptan spor yapmaya, konserden yemek yapmaya varana kadar etkinliklerimiz bu süreçte devam edecek” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *