ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sosyal demokratların iktidarı kaçınılmaz

Sosyal demokratların iktidarı kaçınılmaz
YAYINLAMA: 07 Haziran 2021 / 15.40
GÜNCELLEME: 07 Haziran 2021 / 15.40
Mevcut siyasi partilerin adayları arasında halkın ve tüm çalışanların yakasına yapışarak en rahat hesap sorabilecek milletvekili adaylarının CHP’de olduğuna dikkat çeken Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz, sosyal demokratların iktidar olmasının kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

Ağyüz, mevcut partiler arasında ithal adayı olmayan ve adaylarının tümü Gaziantepli olan tek partinin CHP olduğunu, bunların hepsinin de halkın içerisinden çıkan insanlar olduğunu açıkladı. Halka yabancı olmadıklarını söyleyen Ağyüz, “Bu nedenle seçmenlerin çok rahatlıkla ulaşabilecekleri ve sorunlarını ifade ederek çözüm arayabilecekleri tek parti ve adaylar CHP’de” diye konuştu.

CHP’li olduğu için üç yıldan bu yana belediyeye hiçbir yardım alamadığına dikkat çeken Ağyüz. “Özellikle kaynak konusunda çok büyük sıkıntı çekmeme rağmen, hükümetten destek görmedim. Üç yıldır çektiğimi ancak ben bilirim. CHP’li olduğum için iktidar partileri bize destek vermedi. Sorunların çözüm yolu oyların tek partide birleşmesiyle mümkün. Biriken sorunların çözümü için CHP iktidarı şart. Tüm çalışan kesim esnaf ve çiftçi 3 Kasım fırsatını kaçırmamalı. Oyunu çok iyi düşünerek kullanmalı. Yarım yamalak iktidar değil CHP'yi tek başına iktidara getirmenin zamanı geldi” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *