ANASAYFA arrow right Güncel

Sorunları birlikte hareket ederek çözmeye çalışacağız

YAYINLAMA: 29 Eylül 2022 / 22.28
GÜNCELLEME: 29 Eylül 2022 / 22.28
Lojistik sektörünün temsilcileri, 12. Grup Yurtiçi- Yurtdışı Lojistik ve Hizmet Sağlayıcıları Meslek Komitesi seçimlerinde aday olan Yeni Nesil Yeni Güç grubu tarafından düzenlenen yemek de bir araya geldi

Gaziantep Ticaret Odası 12. Grup Yurtiçi- Yurtdışı Lojistik ve Hizmet Sağlayıcıları Meslek Komitesi seçimlerinde aday olan Yeni Nesil Yeni Güç grubu öncülüğünde düzenlenen yemek organizasyonun da bir araya gelen lojistik sektör temsilcileri çok güzel vakit geçirdiler. Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının verildiği yemek de Yeni Nesil Yeni Güç grubu temsilcilerinin konuşmaları büyük alkış aldı.

Losepa Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eray Altıntaş, “Asıl mesaimiz seçimden sonra başlayacak. Seçimden sonra sektör sektör bir araya gelip tüm emekçilerimizin sorunlarını birlikte hareket ederek çözmeye çalışacağız. Bizler bazı planlar yapıp sahaya çıktığımızda ve çevremizle paylaştığımızda ilk gün 18 kişi olan grubumuz ertesi gün 170 kişi oldu ve bu bize daha çok cesaret verdi. Biz sizlerden oy değil, seçimlerden sonra 12-15 kişi olmak istemiyoruz, 500 kişi olmak istiyoruz. Sektör sektör hep beraber olmak, aylık toplantılarımızı ve kuracağımız kooperatifte bütün çalışmaları hep beraber yapmak istiyoruz. Sizlere bir telefon kadar yakınız. Her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Yeni Nesil Yeni Güç Platformun kuruluş amacından bahseden Altıntaş, sektörde sessiz bir çoğunluğun bulunduğunu belirtti. “Sessiz çoğunluğun her seçimden sonra sessiz olarak köşelerinde beklediğini hissediyoruz. O yüzden yola çıkış gayemizin temelinde birlikte neler yapılabileceğimizi, bir olduğumuzda sesimizin ne kadar yüksek çıkabileceğini anlatmak istiyoruz. O yüzden bizimle yola çıkan ve yürüyen tüm dostlarımıza yeni nesil yeni güç ve birlikte hareket diyoruz” ifadelerine yer verdi.

Vector Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Başkara, “Yeni nesil yeni güç platformunu oluştururken hep beraber sektörün sorunlarına en yakın olarak ulaşabileceğimiz ve çözebileceğimiz ne varsa canı gönülden elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak üyelerimizin sorunlarını tek tek dinledik. Bunları yaparken ‘Ben olarak değil biz olarak’ yola çıktık. Hiçbir koltuk sevdamız olmadan bu yola gönül verdik. Tek taahhütlümüz yeniden bütünlüğümüz. Birlik beraberlik içerisinde hep beraber bu platformda desteklerinizi bekliyoruz” çağrısı yaptı.

 ‘Gençler olarak bu yola çıkarken büyüklerimizin bize yol ve değer vermediğini gördük’ diyen İST Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Karahan, “Büyüklerimiz yer vermediği için gençler olarak hep beraber tek yumruk olarak bu yola baş koyduk. Amacımız gençlerin önünün açılması. ‘Gençler bu meslek için ne zaman enerji sarf edecekler’ diye büyüklerimize sorduğumuzda her zaman dedikleri gibi ‘Bu yıl da görevimizi yerine getirelim gelecek döneme bakarız’ dediler. Biz de bu platforma hep beraber karar verdik. Sizler da destek verirseniz bu sistemi değiştireceğiz ve gelecek gençlerin önünü açacağız. Bizden sonraki gelecek gençler cesareti artık kendilerinde görecekler. Bildiğiniz gibi bu seçimlerde her zaman 4 tane isim lanse ediliyor. Bu isimler yaklaşık 25 yıldır her zaman koltuk sevdası peşinde. Biz gençlerde koltuk sevdası yok, sektörde yenilik için bir araya geldik” açıklamasında bulundu. Fatma Karabacak

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *