ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Sonbaharda temizlik kampanyası açılıyor

Sonbaharda temizlik kampanyası açılıyor
YAYINLAMA: 11 Ağustos 2022 / 14.31
GÜNCELLEME: 11 Ağustos 2022 / 14.31
Gaziantep geçen yıl kadar temiz değil

Gaziantep geçen yıl kadar temiz değil. Temizlik işlerinin gevşetildiği söyleniyor. Vatandaşların bu konudaki şikayetlerini ilettiğimiz belediye başkanı Turan Ertuğ da halkın kanaatine katılarak, sonbahar aylarında genel bir temizlik kampanyası açılacağını, halkın ve öğrencilerin eğitileceğini bildirdi.

Konuyla ilgili olarak Başkan Ertuğ şunları söyledi: Bu teşhis üzülerek ifade edeyim ki doğrudur. Temizlik çalışmalarımızın gevşediğini ben de kabul ediyorum.

Şehir geniş, yurttaşlarımıza şehrimizi temiz tutma işinde bize gerektiği kadar yardımcı olmuyorlar. Bilhassa sulu gıda artıklarını rastgele atarak bir suların akmasını ve sineklerin üremesini sağlıyorlar. Bu tür atıklar naylon torbalara konularak çöp kabına atılmalıdır. Çöp tenekelerinin ağzı açık bırakılmaktadır. Ama bizim görevimiz Gaziantep’i temiz tutmaktır.

Kesinlikle söylüyorum ki temizlik işine yeni bir hamle, yeni bir hızla sarılacağız. Şimdi okullar kapalı. Sonbaharda şehir çapında gene bir temizlik kampanyası açarak, okullarımızın ve sayın öğretmenlerimizin de yardımı ile temizlik Fikri’nin tüm vatandaşlarımıza yayılmasına ve şehrimizin temiz tutulmasına çalışacağız.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *