ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

SMMMO’ya modern hizmet binası

SMMMO’ya modern hizmet binası
YAYINLAMA: 28 Eylül 2022 / 15.43
GÜNCELLEME: 28 Eylül 2022 / 15.43
Modern hizmet binasının ikinci bölümünün ikmal işi ihaleye çıkartılıyor. Toplam beş katlı olarak inşa edilen binanın ikinci bölüm inşaata teslim süresi için firmaya 180 gün süre verilecek.

Toplam beş kattan oluşuyor

Serbest Muhasebeci Mmali Müşavirler Odası Başkanı Bayram Hamiş, İncilipınar mahallesi Şehitkamil kaymakamlığı bitişini inşa edilen hizmet binasının toplam alanının 1791 metre² olduğunu, Bodrum, zemin ve üç normal kat olmak üzere toplam beş kattan oluştuğunu açıkladı.

Serbest muhasebeci mali müşavirler odasının hizmet binası inşaatının ikinci kısmı ihale ediliyor. 180 günde tamamlanması planlanan binanın kaba İnşaatı tamamlandı. Binanın kaba inşaatının tamamladığını söyleyen Hamiş, kalan kısmı anahtar teslimi olmak şartı ile 12 Ağustos‘ta ihale edeceklerini açıkladı. İhaleye katılanlar ayrıntılı olarak araştırdıktan sonra teklifi kabul edeceğini belirten Hamiş, “Öyle basit, sıradan inşaat yapanlara, hizmet binamızın ihalesini vermeyeceğiz. Bu işi en kaliteli şekilde yapıp en uygun fiyatla bize teslim edenlere İnşaatımızı teslim edeceğiz” dedi.

Serbest muhasebeci mali müşavirler

odası kiradan kurtuluyor

Öte yandan halen İnşaatı devam eden binanın bir bölümünü geçici olarak düzenleyip odanın hizmetini buradan vermeye devam edeceklerini söyleyen Hamiş, “Halen kirada oturduğumuz yerde 1 milyar aylık kira ödüyoruz. Bundan kurtulmak için kendi binamızda belli bir bölüm ayarlayıp çalışmaya burada devam edeceğiz. Böylece kiradan kurtulmuş olacağız. 20 Ağustos’tan itibaren kendi binamızda hizmet vermeye çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *