ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Sizden bunların hesabını soracağım”

“Sizden bunların hesabını soracağım”
YAYINLAMA: 09 Mayıs 2021 / 17.09
GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2021 / 17.09

Sabah Gazetesi Genel Koordinatörü ve Başyazarı Yaşar Özen’e yapılan saldırının organizatörü Avukat Sermet Atay, dün gazetemizi telefonla arayıp, “Sizden bunların hesabını soracağım” diye tehdit ederek küfürler savurdu. Gazetemiz yöneticileri, Atay’ın tehdit telefonları üzerine Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, telefon numaralarının tespitini istedi.

Telefonla gazetemiz yöneticilerine arayan Sermet Atay, Yaşar Özen’e saldın olayının adalete intikal ettiğini, bu nedenle de kendisi hakkında hiçbir yayın yapılmaması gerektiğini belirterek, tehdit ve küfür savurdu.

Geçtiğimiz pazar günü DYP’nin ön seçimlerinin yapıldığı Gaziantep Lisesi’nden çıkışında kiralık adamlarını başyazarımızın üzerine saldırtan Ser-met Atay ile ilgili yapılan şikayet üzerine, Sermet Atay önceki gün karakola çağrılarak ifadesine başvuruldu. Olay günü Gaziantep Lisesi’nde yazarımızı görerek yanındakilere gösteren ve işaret eden Atay, karakolda verdiği ifadede saldırı ile bir ilgisinin olmadığını belirterek, Yaşar Özen’i de görmediğini söyledi. Ne kendisinin ne de İbrahim Konukoğlu’nun bu saldırıda parmağının olmadığı yolunda ifade verdi. Yaşar Özen’in şikayeti ile ilgili dosya Cumhuriyet Savcılığı’na gönderildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *