ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Siyasi ahlakla bağdaşmıyor

Siyasi ahlakla bağdaşmıyor
YAYINLAMA: 15 Ekim 2020 / 15.11
GÜNCELLEME: 15 Ekim 2020 / 15.11
Siyasilerin parti değiştirmesinin hoş olmadığını ifade eden ANAP Şahinbey İlçesi Kadın Kollan Başkanı Filiz Demir, bunun siyasetteki kaliteyi bozduğunu ifade ederken, ANAP’a genel başkanlık yapan Yıldınm Akbulut’un partiden istifa etmesinin de hoş olmadığını kaydetti.

Akbulut’un istifasının siyasi ahlakla bağdaşmadığını ifade edene Demir, istifalann tek nedeninin hükümetin yaptığı olumsuzlukların ANAP fatura edilmesinden kaynaklandığını ileri sürdü. İktidar ortağı olarak olumsuzluklara karşı direnen tek partinin ANAP olduğunu söyleyen Demir, “Partimiz yeniliklere açık ve merkez sağın en güçlü partisi. Milletvekili isitifası partinin gücünü yansıtmaz ve zayıflatmaz. Partimize tabandan sürekli katılım oluyor. Bir ayda 200 kadını partiye kaydettim. Bu sayıyı 2 bine çıkarmayı nedefliyoruz. Kadına en çok değer veren tek parti zaten ANAP’tır” diye konuştu.

Kadınların siyasete soğuk baktığını belirten Demir, bu anlayışı yıkacaklarını ve kadınları siyasete çekmeyi hedeflediklerini vurgularken, özellikle kenar semtlerdeki kadınlarla sık sık toplantı, sohbet ve eğitim toplantılan düzenlediklerini açıkladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *