ANASAYFA arrow right Güncel

Siyasetin taze kana ihtiyacı var

YAYINLAMA: 26 Ocak 2023 / 22.08
GÜNCELLEME: 26 Ocak 2023 / 22.08
Uzun yıllarda siyaset ve spor camiasında çeşitli görevlerde bulunan Cuma Reyhan, seçim atmosferine girildiğini belirtti. “Bölgesinde sevilen sayılan, tabanı ve tecrübesi olan, hiçbir şaibeye karışmamış olanların milletvekili adayı olması lazım” şeklinde konuştu.

Reyhan, “Siyasette yeni yüzlerin yanı sıra kişinin tecrübeli olması da çok önemli. Bir takımın nasıl taze kana ihtiyacı varsa siyasetinde taze kana ihtiyacı var. Bugüne kadar yaptığım görevleri istemedim, verildi. Hem siyaset hem de sporda verilecek görevi seve seve yaparım” ifadelerine yer verdi.

Gaziantep’e hizmet etmek istediğini söyleyen Reyhan, “Tek başıma milletvekili adayı olacağım kararını veremem. Ailem, çevrem, siyaset yaptığım arkadaşlarım var. Aday olmam için tabandan bir ısrar var, ama istişareler sonucunda karar vereceğim” dedi.

Gaziantep Futbol Kulübün’deki gelişmelere değinen Reyhan, “Gaziantep, geçmiş yıllarda spor ile anılıyordu. Herkesin elini taşın altına elini koyması gerekiyor. Gaziantep Futbol Kulübü bu durumlara düşürülmemeli. Yönetimde yaşanan boşluk kötü sonuçlar almasına neden oluyor. Çünkü yönetimde boşluk olursa futbolcu oynayamaz. Futbolcuya gereken güveni vermezsen kafası başka yerde olur. İşi bilen kişinin takımın başına gelmesi lazım” tespitini yaptı. Fatma Karabacak

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *