ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Siyasetin kalite ve ahlaka ihtiyacı var

Siyasetin kalite ve ahlaka ihtiyacı var
YAYINLAMA: 26 Temmuz 2022 / 14.08
GÜNCELLEME: 26 Temmuz 2022 / 14.08
Türkiye’de siyasetin kalite ve ahlaka ihtiyacının olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Ahmet Üzer, ne rejimi bozma ne de Türkiye’yi parçalama gibi bir amaçları veya sorunları bulunmadığını, Türkiye’yi daha güzel günlere taşımak amacını taşıdıklarını ifade etti ve Taliban düşüncesinde olmadıklarını kaydetti.

DYP Genel Başkan Yardımcısı Haşan Ekinci’nin, “AK Parti iktidara gelirse ülke Afganistan’a döner” sözlerini kınayan Uzer, partileri hakkında asılsız, karalayıcı ve küçük düşürücü ifadelerin kullanıldığını, bunların siyasi etikle bağdaşmadığını açıkladı. Üzer, “Bu tür açıklamalar siyaseti zedelemektedir. Seçim demokrasilerde çözümdür. Seçmen 3 Kasım 2002’de ülkeyi bu hale getirenlere sandıkta yanıt verecektir. Halkımızın sağduyulu olacağına inanıyorum.

“Bizim Taliban ve ona benzer rejimlerle işimiz yok, tasvip etmiyoruz. Böyle bir düşüncemizin bulunmadığını, halkımızın bilmesini istiyoruz. Bu tür beyanlar akıl karıştırmaktır. Siyasi anlamda bizlerle baş edemeyeceklerini anlayanlar çamur atarak varlıklarını sürdürme çabasındalar. Başka partilere çamur atacaklarına, iktidara geldiklerinde halka neyi vaat ettiklerini, ne yapacaklarını, ülkeyi içinde bulunduğu sorunlardan nasıl kurtaracaklarını açıklasınlar. Partimize saldıranlarda baraj korkusu vardır” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *