ANASAYFA arrow right Yaşam

Siyasetçi ülkesinin zenginliğini ister, zümre ya da kişilerin değil

Siyasetçi ülkesinin zenginliğini ister, zümre ya da kişilerin değil
YAYINLAMA: 14 Mart 2021 / 19.20
GÜNCELLEME: 14 Mart 2021 / 20.53
Doğru Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Neşet Mazıcıoğlu, “Cumhuriyet Savcıları yaralı ve kanatları kırık, özgür uçamıyorlar” dedi

Temiz ve nitelikli siyaset için Doğru Partiyi tercih ettiğini söyleyen Mazıcıoğlu,  “Ülkemizde yaşanan ayrıştırma ve ötekileştirmeyi üzüntü ile izlemekteyim. Liyakatsiz makamların, emeksiz zenginleşmenin, vicdansız ruhların ve 20 yıldır dayatılarak niteliksizleştirilen eğitimin mevcut siyaset ile düzetilemeyeceğini göstermek için Doğru Partideyim ve partimiz doğru siyaset yapan ilkeli insanların yuvası olacak” ifadesini kullandı.

“Siyasetçi ülkesinin zenginliği ister, zümrenin ya da kişilerin değil” diyen Mazıcıoğlu, “Emeksiz zenginliğe karşı siyaset yapılmalı, uygulanan politikalar çeteleri ve seçilmiş aileleri değil, halkını zengin edebilmeli. Yardım bekleyen yeni ihtiyaç sahipleri yaratmak yerine üreten, tarım ve hayvancılığı gelişmiş sanayileşmiş bir ülke için çalışılmalı. Bu ülke ve Anadolu insanı, Cumhuriyet döneminde kurulmuş fabrikaları miras yedi zihniyeti ile heba eden siyasetçiye layık değil. Son 20 yıldır iktidarları boyunca fakirleşen halkından hicap duymadan ‘Kuru ekmeği’ reva gören, ‘Hangi telefonu kullanıyorsun’ sorusunu sorabilen siyasetsizliğin hesabını sorabilmek için Doğru Partideyim” dedi.

Mazıcıoğlu, “Gösterişe dayalı ibadet yapan siyasetçi ne kadar iğreti, dinini ekran önüne ya da platformlara taşıyabilen, her defasında milletin dini duygularını istismar edebilen mevcut iktidarın karnesi zayıflarla doludur. İbadeti ve dini camilerde, cem evlerinde ayrıştırmadan yaşamanın mümkün olabileceğini göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Özlenen adaleti sağlamak için var gücümüzle çalışacağız

Anayasa’nın hiçe sayılarak, yasama ve yargının tek bir ağızdan çıktığını kaydeden Başkan Mazıcıoğlu, “Adalet okuduğumuz yerlerde adaletsizliğin zirve yaptığını görebiliyoruz. İki dudak arasından çıkacak emirleri bekleyen kanun koruyucuları savunmasız ve korumasız bırakıldı. Çünkü Cumhuriyet Savcıları yaralı ve kanatları kırık, özgür uçamıyorlar. Ülkemizde siyaset malum terör örgütünden temizlenmemişken, ‘Adalet mülkün temelidir’ cümlesinin ne kadar manidar kaldığının farkındayız. Bu nedenle haksızlıkların önüne geçebilmek ve özlenen adaleti sağlamak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *