ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Şimşek yeniden başkan

Şimşek yeniden başkan
YAYINLAMA: 28 Eylül 2020 / 14.57
GÜNCELLEME: 28 Eylül 2020 / 14.57

Gaziantep Elektrikçiler Odası’nın olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Oda başkanlığına Mustafa Şimşek yeniden seçildi. Şimşek, her zaman esnafın sorunlarına çözüm aradıklarını ve belgesiz çalışanlara izin vermemeye özen gösterdiklerini açıkladı.

Oda binasında dün toplanan genel kurulun divan başkanlığını ESOB Başkanı Ökkeş Özpolat yaptı. 625 Kayıtlı üyenin 372’sinin oylamaya katıldığı seçimde, Mustafa Şimşek başkanlığındaki liste oy çokluğu ile seçimi kazandı.

Kongre sırasında konuşan Şimşek, kaçak elektriğin asgariye indirilmesi için TEDAŞ’a her zaman yardımcı olduklarını, kalifiye eleman sorununun çözümü için esnafın yanında çalışan çırak ve kalfaları kursa gönderdiklerini belirterek, “Üyelerimizin hukuksal sorunlarına hiçbir ücret talep etmeden Odanın hukukçuları kanalıyla çözüm aradık. Aidatlarını gününde ödeyemeyenlere yönelik baskı veya icra gibi sıkıştırma yoluna gitmeyerek parası olduğu zaman ödeme imkanı tanıdık. Odamızı binaya kavuşturduk. Esnaf arasında haksız rekabeti önlemek için girişimde bulunduk. Odaya gelen şikayetlere anında çözüm aradık” dedi.

Yapılan seçim sonunda oluşan Elektrikçiler Odası’nın yeni yönetim kurulunda, Mustafa Ertürkmen, Galip Demir, H. Hüseyin Yanardağ, A. Mecit Köfteci, Ömer Baturlu ve Doğan Harputluoğlu bulunuyor. Denetim kurulu üyeliğine Hüseyin Güneş, Abdullah Aslan ve Ali Karabağ seçildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *