ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Sıkıyönetim, huzur ve güveni sağladı

Sıkıyönetim, huzur ve güveni sağladı
YAYINLAMA: 25 Mart 2021 / 13.16
GÜNCELLEME: 25 Mart 2021 / 13.16
Bugün 2’nci Ordu ve Sıkıyönetim bölgesindeki asil ve muhterem hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramlarını, bir kez daha, tebrik etme fırsatını bulduğum için derin bir mutluluk duyuyorum. İki yılla yakın bir zamandan beri uygulanan Sıkıyönetim, tüm bölge halkımızdan büyük yardımlar görmüş, aziz vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamaya çalışmış ve her zaman yasalar içicide, hakkın, adaletin ve özgürlüğün yanında olmuştur.

Sıkıyönetim görevlileri, en büyük gücünü, halkımızın desteğini ve güven duygularını kazanarak sağlamıştır. Muhterem vatandaşlarımızın yüksek karakterine, temiz ahlak ve inançlarına layık hizmetler yapmak, her sıkıyönetim görevlisinin başlıca düşüncesi olmuştur.

Sıkıyönetim duyurularına vatandaşlarımızın gösterdiği büyük anlayış ve duyarlık her türlü yurt ve ulus sevgisinin üstündedir. Bu bakımdan tüm bölge halkımıza ve güvenlik mensuplarımıza, eriştiğimiz bu huzurlu bayram münasebetiyle, takdir ve teşekkür duygularımı arz ve ifade etmeyi vicdani bir vazife sayıyorum.

Milli Şuuruna sahip olan muhterem vatandaşlarımın, yüce dinimizin emrettiği doğruluk insanlık ve vatandaşlık görevlerini her zaman en yüksek düzeyde yerine getireceklerine inanıyorum.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *