ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Sık sık su ve elektrik arızaları görülmeye başlandı

Sık sık su ve elektrik arızaları görülmeye başlandı
YAYINLAMA: 28 Temmuz 2021 / 13.17
GÜNCELLEME: 28 Temmuz 2021 / 13.17
Bu ne ciddiyetsizlik?

Pazar günleri su kesilmesinden yakınılıyor. Son bir ay içinde elektrik ve su arızaları sık sık görülmeye başlandı. Suların özellikle pazar günleri kesilmesi çalışan hanımları güç durumda bırakıyor. Elektrik arızaları konusunda ise arıza bölümüne sorulduğunda tatminkâr cevaplar verilmiyor, sadece teknik bir arıza var diye baştan savılmaya kalkışılıyor. Konuların üzerine ilgililerin daha hassas eğilmesi isteniyor.

Pazar günü Alleben, Akyol, Bahçelievler, Öğretmenevleri, Kavaklık ve diğer bazı mahallelerde su kesildi. Sabah erkenden kesilen su bütün gün verilmedir. Çamaşır yıkamak için hazırlanan çalışmakta olan hanımlar saatlerce suyun yeniden gelmesini bekledi. Dolaylısıyla bu haftalık çamaşırları yıkayamadı. Çalışan hanımların durumlarını göz önünde tutması gereken su idaresinin pazar günleri suyu kesmemesi, kesilecekse haber vermesi isteniyor.

Elektrik arızalan da son aylarda çoğaldı. Sık sık kesilen ve üç dört saat verilemeyen elektrik yüzünden bütün işyerlerinde işçiler boş bekliyor. Nedeni ilgililerden sorulduğunda da teknik arıza var denilip geçiştiriliyor. Bu sorunun da çözümlenmesi isteniyor. Bu ne ciddiyetsizlik diye soruluyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *