ANASAYFA arrow right Güncel

Seyyar satıcılara yasak geldi

Seyyar satıcılara yasak geldi
YAYINLAMA: 14 Mayıs 2020 / 21.04
GÜNCELLEME: 14 Mayıs 2020 / 21.07
Gaziantep Valiliği, kentte son günlerde yaşanan vaka artışları nedeniyle bayram alışverişi de dahil seyyar satıcıların sokakta satış yapmasının yasaklandığını açıkladı.

Türkiye genelinde korona virüs salgınında vaka sayıları azalma gösterirken, Gaziantep'te artış yaşanıyor. Yaşanan vaka artışına aldırış etmeyen vatandaşlar ise çarşı pazara akın etmeyi sürdürüyor. Kentte yetkililerin ve kolluk kuvvetlerinin tüm uyarılarına rağmen caddelere akın eden insanların oluşturduğu yoğunluk tepki çekti.
Duruma sessiz kalmayan Gaziantep Valiliği, yoğunluğun önüne geçebilmek için bayram alışverişi de dahil seyyar satıcıların sokakta satış yapmasını yasakladı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan  Vali Davut Gül, "Gaziantep il genelinde bayram alışverişi başta olmak üzere sokaklarda seyyar satıcıların ürün satması yasaklanmıştır. Yoğunluğu azaltmak için bayrama kadar olan sürede sebze-meyve pazarları ile giyim pazarlarını ayırarak farklı günlerde hizmet vermeleri sağlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *