ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Sevinçten takla attıran sonuç

Sevinçten takla attıran sonuç
YAYINLAMA: 12 Mart 2023 / 18.14
GÜNCELLEME: 12 Mart 2023 / 18.14
Gaziantepspor Lens’i perişan etti: 3-0

Gaziantepspor UEFA kupası ikinci tur maçında, Fransa liglerini kasıp kavuran RC Lens’i Devran, Bouazizi ve Lazarov’un muhteşem golü ile şaşkına çevirdi.

Gaziantepspor, maç öncesi Lens takımı ile 0-0 beraberliğe razıydı. Maç o kadar güzel ve muhteşem oldu ki, Gaziantepspor Fransa’nın en güçlü takımlarından RC Lens’i şoke edecek 3-0’lık bir galibiyet elde etti. Maçın sonunda futbolcular saha ortasında sevgi yumağı oluşturdular.

Lens maçında sergilenen oyundan ve elde edilen başarıdan son derece memnun olan Başkan Celal Doğan, maçtan sonra soyunma odasına inerek, futbolcuları tek tek kucaklayarak kutladı.

Hiç kimse beklemiyordu, hele 3-0’ı kimse hayal bile etmiyordu. Ama Nurullah Sağlam ve oyuncuları Fransız Lens takımına öyle bir tokat attı ki tüm Türkiye şaştı kaldı. Mağruru Fransızlar maç bitiğinde sonuca inanamıyordu. Maça fırtına gibi başlayan Gaziantepspor, tura ve zafere öyle inanmıştı ki Lazarov daha maçın başında direkleri dövdü. Johnson’un penaltıyı kaçırması moralleri bozmadı. Gaziantepspor tarihi bir fark ve sonuç yakaladı. Teşekkürler çocuklar, teşekkürler Nurullah Sağlam ve ekibi, teşekkürler Doğan ve arkadaşları sizlerle gurur duyuyor ve tebrik ediyoruz.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *