ANASAYFA arrow right Yaşam

Sektörde lider marka olmayı hedefliyoruz

Sektörde lider marka olmayı hedefliyoruz
YAYINLAMA: 25 Ekim 2020 / 19.33
GÜNCELLEME: 26 Ekim 2020 / 22.40
1 Haziran itibariyle üretime başlayan Florya Kimya, ürettiği ürünler sayesinde Gaziantep’te ve bölgede adından söz ettirmeye başlarken, dünya markası yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor.

1000 metrekarelik alanda ürünlerini üreten Florya Kimya kendisine ait olan Soft Plus ve Rios gibi markalarla sektörün lideri olma hedefi ile çalışmalarına devam ediyor. Ürünler, pandemi koşulları çerçevesinde hiçbir el değmeden tamamen son teknolojik makineler ile üretilip, paketlendikten sonra tüketiciye ulaşıyor.

25 çeşit temizlik ve sıvı temizlik ürünü üreten firma, dezenfektan üretimi içinde kolları sıvadı. Şu anda iç piyasaya ürün ürettiklerini söyleyen Florya Kimya Kurucularından Hasan Serindağ, yakın zaman içerisinde ise yurt dışına açılacaklarının altını çizdi. “Bu sektörde lider marka olmayı hedefliyoruz” dedi.

Ürünlerimiz el değmeden  son teknolojik makineler ile üretiliyor

Endüstriyel ve Kimyasal olmak üzere iki grupta üretim yaptıklarını belirten Serindağ, “Endüstriyel grup içerisinde makine deterjanları, parlatıcı, kireç sökücülerin yanı sıra marketlerde satılan sıvı sabun, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, şampuan üretimleri yapıyoruz. Bu ürünlerimiz el değmeden son teknolojik makineler ile üretiliyor, paketleniyor ve daha sonra ise tüketiciye ulaşıyor” diye konuşma gerçekleşti.

Tüketicilerimiz bildikleri yerlerden ve tanıdık ürünler alsınlar

Merdiven altı üretilen ürünlerin alınmaması konusunda uyaran Serindağ, “Bizim ürünlerimizin arka kısmında barkotlar bulunuyor. Bu barkotlar girildiğinde ürünün hangi aşamalardan geçtiği, nasıl üretildiği, içinde hangi etken maddelerin kullanıldığı, üretim yerine kadar her şeyi görebilirler. Ancak merdiven altında üretilen ürünlerin hiç birinde bunların hiçbiri çıkmaz ve içinde hangi etken maddelerin kullanıldığı bile belli değildir. Dolayısıyla bu tür üretilen ürünler sağlığımızı etkileyebiliyor, hatta ölümcül sonuçlar bile ortaya çıkabiliyor. O nedenle tüketicilerimiz bildikleri yerlerden ve tanıdık ürünler alsınlar” ifadelerini kullandı.

Yakın zamanda marketlerde ürünlerimiz yer alacak
Gaziantep’in sanayisinin güçlü olduğunu ve her işin üstesinden gelebilecek alt yapının mevcut olduğunu ifade eden Serindağ, “Pandemi dolayısıyla zor bir dönemden geçerken, hem ülke hem de kent ekonomisine katkı da bulunmak için elimizi taşın altına koyduk ve böyle bir şirket açmaya karar verdik. Şu anda işlerimiz iyi, amacımız Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgeleri’nde ve sektörde kendi markamız ile lider olmak. Bunun kolay bir iş olmadığını farkındayız. Ama bizlere gösterilen ilgiye alakaya ve teveccühe bakarak, bunu söyleyebiliriz. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var o kadar. Yakın zamanda zaten marketlerde ürünlerimiz yer alacaktır. Bu konu da da çalışmalarımız sürerken, ürünlerimizi yurt dışına pazarlamak için ise araştırmalarımız ve çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı. Hüseyin Karataş

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *