ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Şehrin temizliği konusunda toplantı yapıldı

Şehrin temizliği konusunda toplantı yapıldı
YAYINLAMA: 21 Ağustos 2020 / 17.10
GÜNCELLEME: 21 Ağustos 2020 / 17.10

Temizlik konusundaki aksaklıkları vatandaşların direkt 22954 den temizlik müdürlüğüne telefon etmesi istendi. Son günlerde şehrin temizliği konusunda yapılan şikayetlerin artması, temizlik işçilerinin iyi çalışmadığı yolunda haberlerin verilmesi üzerine konuyu gazeteniz Sabah’ta yansıtarak ilgililerin dikkatlerini çekmiştik.

Konu üzerine hassasiyetle eğilen Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ ve temizlik işleri müdürü Cemal Aytekin ayrı ayrı gazetemize bilgi verdi. Daha sonra temizlik işçileriyle öğleden sonra Gazhanede bir toplantı yapıldı.

Temizlik işçileriyle Cemal Aytekin’in yaptığı toplantıda daha ciddi çalışılması, çöpçülerin devamlı sokak ve caddeleri temizlemesi, çöplerin zamanında alınması için gayret sarf edilmesi istendi. Temizlik konusunda ilgililerin yapacakları devamlı kontroller yanında vatandaşların da kendilerine yardımcı olması ve direkt olarak temizlik işleri müdürlüğünün 22954 numaralı telefonuna müracaat edilerek temizlik konusundaki aksaklıkların kendilerine bildirilmesi istendi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *