ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Şehrin birçok kesiminde gündüz akşama kadar sokak lambaları yanıyor

Şehrin birçok kesiminde gündüz akşama kadar sokak lambaları yanıyor
YAYINLAMA: 24 Mart 2023 / 18.23
GÜNCELLEME: 24 Mart 2023 / 18.23
Elektrik kesintilerinden il sorumlusunun haberi yok

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Cemal Büyükbaş istediği kadar enerji tasarrufu yapalım, enerjiyi akılcı yollarla kullanalım desin, şehrimizde Şehreküstü semtinde gündüz sokak lambaları saat 10’a kadar, Eyüboğlu, Bey, Kayacık mahallelerinde saat 9’a kadar ve Ordu caddesinde de saat 16’dan itibaren yanmaya devam ediyor. Sorun vatandaşlar tarafından TEK sorumlularına iletilmesine rağmen çözüm getirilmiyor.

Şehrin çeşitli semtlerinde elektrikler sık sık kesiliyor. Önceki gün gazetemizin bulunduğu Yeniçeri sokakta bir günde üç kere elektrikler kesildi. TEK il sorumlusu Cemil Bozkurt’a nedenini sorduk. Bize elektriğin kesik olup olmadığını bilmediğini söyledi. Biraz sonra da evet arıza varmış dedi.

İl sorumlusu Cemil Bozkurt daha sonra şunları söyledi: “Gaziantep’te 596 köye yeniden elektrik verme ve arızaları giderme çalışmaları yapıyoruz. 18 belediyeye de hizmet veriyoruz. Bu kadar iş arasında elimizde olmayan nedenlerle yetişemediğimiz yerler oluyor. Bizleri bağışlasınlar. Her gün 400 elektrikli köyün arıza durumlarıyla uğraşmak kolay değil, takdir sizin”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *