ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Şehrimize erken saatlerde gelen yolcular ne yapacaklarını şaşırıyor

Şehrimize erken saatlerde gelen yolcular ne yapacaklarını şaşırıyor
YAYINLAMA: 27 Eylül 2020 / 17.13
GÜNCELLEME: 28 Eylül 2020 / 16.15
Erken saatlerde taksi bulunmuyor, Belediye otobüsü para ile (biletsiz) diye adam almıyor. Şehre sabahleyin gelen kimseler soğukta titremeye başlayınca belediyeye veryansın ediyor. Şehrimize otobüsle gelen yabancılar sabahın erken saatlerinde perişan oluyor.

Soğukta ne yapacaklarını, nereye gideceklerini bilemeyen yolcular taksi bulamıyor. Belediye otobüsleri de parayla yolcu almadığından vatandaşlar saatlerce soğukta yürümek zorunda kalıyorlar.

Şehrimize yeni gelen bir vatandaşın gazetemize ilettiğine göre, saat yedide otobüs terminaline gelinmiş. Taksi aramış bulamamış. Belediye otobüsüne koşmuş, parayla taşımıyoruz demişler. Otobüse binenlerden bilet istemiş, ses çıkaran olmamış. Sonuçta içi tıklım tıklım dolu Karşıya dolmuşu gelmiş, şoför mahallinde dört kişi üst üste şehre girebilmiş. Şikayet sahibi vatandaş:

“Çok perişan bir şekilde şehre girdim. Dolmuşçu da almasaydı soğuktan donacaktım. Şehrinize ilk gelen kış günü açıkta soğuk duş almış etkisiyle karşılaşıyor. Buna bir çözüm yolu bulunamaz mı?” diyor.

Bu tür olaylarla şehre ilk gelenlerin bir daha karşılaşmaması için yeni terminal girişinde bir danışma bürosu açılması gerekiyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *