ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Şehrimizde sanayi bölgelerinde elektrik kesintileri kaldırıldı

Şehrimizde sanayi bölgelerinde elektrik kesintileri kaldırıldı
YAYINLAMA: 02 Eylül 2020 / 18.25
GÜNCELLEME: 02 Eylül 2020 / 18.25

Şehrin diğer kesimlerinde de yarım ile bir saatlik kısıtlamalar yapılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamadan öğrenildiği ne göre bütün yurtta olduğu gibi şehrimizde de sanayi bölgelerinde elektrik kısıntıları kaldırıldı. Bu suretle tüm yurtta sanayimiz de büyük bir rahatlama üretimde büyük bir artış olacak. Konuyla İlgili olarak bilgilerine başvurduğumuz Belediye İşletmeleri Genel Müdürü Adil Tahtacı şunları söyledi:

“Bütün yurtta olduğu gibi şehrimizde de sanayi bölgelerinde elektrik kısıtlamaları kaldırıldı. Uygulamanın nasıl olacağını bilmiyorum. Bu konuda gerek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından, gerekse TEK’ten hiçbir talimat gelmedi. Buralardan gelecek talimata göre hareket edeceğiz.

Şehrimizde elektrik kısıntıları yarım ile bir saat arasında yapılıyor. Sanayi bölgelerinde elektrik kısıtlaması kalktığından kısıntı programını da yeniden düzenleyeceğiz. Yapılacak kısıntı uygulama programını sizlere yakında ileteceğim.

Sanayi bölgelerimizde elektrik kısıntılarının kaldırılması çok isabetli oldu. Bu suretle sanayi dallarında üretim bir hayli artacak, sanayicilerimiz daha rahat çalışma ortamı bulacaklardır.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *