ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Şehrimizde sahte votka imal eden ve piyasaya süren 2 kişi yakalandı

Şehrimizde sahte votka imal eden ve piyasaya süren 2 kişi yakalandı
YAYINLAMA: 29 Haziran 2020 / 17.18
GÜNCELLEME: 29 Haziran 2020 / 17.18
Bir bu eksikti...

Sahte votkalar Burç lokantasında ve Çağlayan pavyonda piyasaya sürülmüş. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından verilen bilgilerden öğrenildiğine göre şehrimizde sahte votka yapan ve piyasaya süren iki kişi yakalanarak tutuklandı. Sahte içkilerin Burç lokantasında ve Çağlayan pavyonda piyasaya sürüldüğü bildirildi.

Bir ihbarı değerlendiren emniyet kuvvetleri M. Yüksel Karadeniz'in evine bas kın yaptı. Baskın sonunda votka imaline yarayan araçlarla sahte votkalar ele geçirildi. Yakalanan votkalar Tekel Müdürlüğü laboratuvarlarında tahlil ettirildi. Votkaların sahte olduğu ortaya çıktı.

Araştırmalarım derinleştirilmesi sonunda sahte votkaların Burç Lokantası sahibi Şevket Özdemir tarafından lokantada kullanıldığı, ayrıca Çağlayan pavyonda da piyasaya sürüldüğü öğrenildi. Çağlayan pavyona yapılan baskında da Nedim Sabahların büfesinde de sahte votka ele geçirildi. Çağlayan pavyonda çalışan Ziya Kayacı ve müzisyen Fahrettin Karaduman da gözaltına alındı.

Yakalanan sanıklar adliyeye sevk edilmiş, mahkeme tarafından M. Yüksel Karadeniz ile Fahrettin Karaduman tutuklanmıştır. Diğer sanıklar serbest bırakılmıştır. Votka imaliyle ilgili tahkikatlara devam ediliyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *