ANASAYFA arrow right Güncel

Şehrimizde artık genç nesillere ihtiyaç var

YAYINLAMA: 26 Eylül 2022 / 22.08
GÜNCELLEME: 26 Eylül 2022 / 22.08
Yenilik Partisi Gaziantep İl Başkanı Kazım Ateş, Yenilik Partisi Genel Kongresi’nin 13 Kasım tarihinde yapılacağını açıkladı, tüm Gazianteplileri kongreye davet etti

Gaziantep’te yeniliğin şart olduğunu söyleyen İl Başkanı Ateş, “Şehrimizde artık genç nesillere ihtiyaç var. Parti olarak kent genelinde teşkilatlanmamızı tamamladık. 781 mahallede 500’ün üzerinde temsilcimiz bulunuyor. Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz'ın talimatıyla sahalardayız. Esnaf ziyaretlerimiz ve mahalle ziyaretlerimiz tüm hızımızla devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

‘Halkımıza göreve geldiğimiz günden beri bu yolda onlarla beraber yürüdüğümüzü hissettirmek tek amacımız’ ifadelerini kullanan Ateş, “Planlanan ziyaretlerimiz dışında çok sayıda çat kapı ziyaretimiz de oldu ve olmaya devam edecek. Gaziantep halkından partimize ve Genel Başkanımıza oldukça olumlu tepkiler alıyoruz. Elbette ki farklı düşünen vatandaşlarımız olacak. Ancak ne olursa olsun ben yolumuzun ve amacımızın bir olduğuna inanıyorum. Kapımız 7’den 70’e kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan tüm vatandaşlarımıza açık” şeklinde konuştu.

Ateş, “Bu yola tüm haksızlıklara karşı mücadele etmek, tüm mağduriyetlerin karşısında dimdik durmak, hak yememek ve yedirmemek, en önemlisi de kimseye boyun eğmemek için çıktık. Göreceksiniz her kesimden oy alacağız. Önümüzde uzun bir merdiven var, bu basamakların hakkını vererek teker teker çıkıp zirveye ulaşacağız. Haksız kazançla hemen zirveye oturmak bize göre değil. İlimiz dışında ülkemizde pek çok ilde teşkilatlanmalar ve kongre süreçleri tamamlandı ve görkemli bir şekilde 13 Kasım tarihinde pazar günü Genel Kongremiz yapılacak. Tüm halkımızı kongremize davet ediyorum” çağrısında bulundu.

Büyükşehir, Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli ve Nurdağı ilçelerinde teşkilat olarak çok güçlü olduklarını sözlerine ekleyen Yenilik Partisi Gaziantep İl Başkanı Kazım Ateş, “13 Kasım’daki büyük kurultaydan sonra Gaziantep’te yeni bir dönem başlayacak. Toplu üye ve katılım için toplantı olacak. Yenilik Partisi olarak her kesime hitap ediyoruz. Hemen hemen her mahallede bir temsilcimiz var. Belediyeler kentsel alt yapı, çevre-çevre sağlığı, temizlik, şehir içi trafik engelliler, ağaçlandırma, park ve yeşil alanlar, arsa üreterek konut, kültür, sanat, turizmi açmak, gençler ve kadınlara yönelik sosyal faaliyetler ve ucuz ekmek gibi vatandaşın yararına işler yapmalı. Lakin maalesef vatandaşın yararına olacak hizmetleri görmek mümkün değil. Belediyecilik halka hizmet götürme yarışı. Partimizin iktidarında ayrım yapmadan hizmeti tüm halkımızın ayağına götüreceğiz.” Âdem Kesenek

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *