ANASAYFA arrow right Güncel

Şehri daha yaşanılabilir hale getireceğiz

Şehri daha yaşanılabilir hale getireceğiz
YAYINLAMA: 31 Mayıs 2020 / 21.24
GÜNCELLEME: 31 Mayıs 2020 / 21.41
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nün kent genelindeki denetimleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda aykırı ışık donanımı kullanan araçların yanı sıra Koronavirüs tedbirleri kapsamında yolcu taşımacılığı yapan araçlar denetlendi.

Vali Davut Gül, yaptığı açıklamada, “Aykırı ışık donanımı, abart egzoz v.b gereksiz değişikliklere cezai işlem uygulamalarımız devam edecek. Bu şehri hep birlikte daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz” dedi.

652 sürücü ve araç plakasına işlem yapıldı

Aykırı ışık kullanan araçlara yönelik yapılan denetimlerde 4 bin 425 araç kontrol edilirken, aykırı ışık kullanan ve diğer trafik kurallarını ihlal eden 652 sürücü ve araç plakasına işlem yapıldı. Ayrıca Koronavirüs tedbirleri kapsamında yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik il merkezinde yapılan trafik kontrollerinde 697 araç denetlenirken, 23 personel servisi, 2 halk otobüsü ve 4 ticari taksiye işlem yapıldı.

108 araç trafikten men edildi

Tüm bu denetimlerinin yanı sıra şehir genelinde alkollü araç kullananlara yönelik olarak da kontroller yapılıyor. Denetimler kapsamında Cumartesi günü 2 bin 900 araç kontrol edilirken, alkollü araç kullanan ve diğer trafik kurallarını ihlal eden 274 sürücü ve araç plakası işlem görürken, 108 araç trafikten men edildi. Leyla Adın

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *