ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Şehitkamil Meclisi’nden kültür parkına katkıya onay çıktı

Şehitkamil Meclisi’nden kültür parkına katkıya onay çıktı
YAYINLAMA: 27 Aralık 2022 / 12.45
GÜNCELLEME: 27 Aralık 2022 / 12.45
Şehitkamil Belediyesi Meclisi, ikinci olağanüstü gündem maddeleri için toplandı.

Meclis başkanlığını Şehitkamil belediye başkanı Mehmet Bozgeyik’in yaptığı olan üstü oturumun ilk gündem maddesi 8 Şubat mahallesinin imar tadilatıydı, yapılan oylama sonucu ilgili komisyona havale edildi.

Milli emlak müdürlüğüne 28 Haziran 2002 tarih 18 sayılı tadilata itiraz ve İbrahimli ilave ve revizyon imar planlarına itirazlar, hakkındaki gündem maddeleri hazır olmadığı için bir sonraki oturumda görüşülmek üzere ertelendi.

Gündemin beşinci maddesi büyükşehirden gelen 17 Temmuz 2003 tarihli 1252 sayılı yazıya istinaden bağış hakkı alınması, hakkındaki madde oylamaya sunuldu ve oy birliği ile onaylandı. Söz konusu gündem maddesi ile ilgili açıklama yapan meclis başkanı Bozgeyik, “Karayolları bölge müdürlüğünden ayrılan yerin planlanması yapılacak. Burası %60 şey beyle yapılacak. Yüzde altmışının yüzde 10’unu Büyükşehir belediyesine %50’sini Şehitkamil belediyesine ortaklık pay olarak verilecek. Burayı Şehitkamil belediyesi yol ve yeşil alan olarak ayıracak. Büyükşehir‘e verilecek %10’da 100. yıl kültür parkının sadeleştirilmesi için takas yoluyla parka katılacak” dedi.

Meclisin 26 Eylül Cuma günü yeniden toplanmak üzere kapatılmasına karar verildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *