ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Şehitkamil Belediyesi modern pazarlara bir yenisini ekledi

Şehitkamil Belediyesi modern pazarlara bir yenisini ekledi
YAYINLAMA: 22 Şubat 2023 / 18.33
GÜNCELLEME: 22 Şubat 2023 / 18.33
Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, semt pazarlarının üzerini uzay çatıyla kapatıp halka daha iyi koşullarda alışveriş yapma olanağı sağladıklarını söyledi

Bozgeyik, yakınlık ve ucuzluk nedeniyle tercih edilen semt pazarlarını, vatandaşların rahat, huzur e güven içinde alışveriş yapabildiği sosyal alanlar haline getirmek için yeni baştan ele aldıklarını belirtti.

Çeşitli semtlerde 5 tane uzay çatılı pazaryeri hizmete açtıklarını, 2’sinin kuruluş hazırlıklarını yaptıklarını belirten Bozgeyik, “Emek, Bosna-Hersek, Güvenevler, Değirmiçem ve Merveşehir’de bizim yaptırdığımız uzay çatılı pazaryerleri hizmet veriyor. Yakında Umut ve Özgürlük mahallelerinde de 2 uzay çatılı pazaryeri hizmete açacağız” dedi.

Bozgeyik, kışın yağmur ve çamur yazın aşırı sıcak ve toz nedeniyle güçlükle alışveriş yapabilen semt pazarlarının Şehitkamil ilçesi için geçmişte kaldığını ifade ederek, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Vatandaşın canından bezerek alışveriş yaptığı o pazaryerleri ilçemize yakışmıyordu. Göreve gelir gelmez bu soruna çözüm olarak uzay çatılı semt pazarlarını kurmaya başladık. Bizim kurduğumuz bu pazarlara giden vatandaşlar yağmurdan, çamurdan, tozdan ya da diğer bir takım olumsuzluklardan etkilenmeksizin alışveriş yapabiliyorlar. Uzay çatılı semt pazarlarında anons sistemimiz, tuvalet ve benzeri sosyal tesisler var. Bu pazarlardan gece geç saatlere kadar alışveriş yapabilirsiniz.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *