ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Şehir yolları yeniden asfaltlanacak” 

“Şehir yolları yeniden asfaltlanacak” 
YAYINLAMA: 17 Kasım 2020 / 13.27
GÜNCELLEME: 17 Kasım 2020 / 13.27

Bu kez daha esaslı yapılacak yollar için caddelerdeki bordür taşları yükseltiliyor. Havaların ısınmasıyla birlikte Belediye bozulan asfalt yolların onarımına başladı. Geçen yıl açılan Şehreküstü'yü Karşıyaka’ya bağlayacak olan 4 numaralı yol beton asfalt yapılacak. Ayrıca Akçakoyunlu yolu mezbahaya kadar gidişli gelişli çift yol olacak. Elektrik direkleri çift yolun ortasına alınacak, burası ağaçlandırılacak ve çiçeklik olacak.

Belediyenin asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz Belediye Başkanı Ahmet Turan Ertuğ şunları söyledi: “Havalar biraz ısındı, yağışlar azaldı. Bundan faydalanarak şehrin bozulan yollarının asfalt yamasına başladık. Nisan ayından itibaren de Şehreküstü'yü Karşıyaka'ya bağlayan, Yeni İtfaiye garajı önünden geçen Dört numaralı yolu beton asfalt kaplayacağız. Bu yol şehir içi trafiğini geniş çapta rahatlatacak. Bu semt çamurdan kurtarılmış olacak.

Ayrıca Akçakoyunlu yolunu da beton asfalt yapacağız. Geçen yıl çift yol olarak açtığımız bu yolun ortasına elektrik direklerini alacağız. Ortaya ağaç dikeceğiz ve çiçeklendireceğiz. Bu yıl şehir içindeki yollar beton asfaltla kaplanacak. Yeni yapacağımız yollar da beton asfalt olacak. Bu yıl 300 bin ton asfalt kullanacağız.

Akçakoyunlu yolunun çevresinde bulunan 36 sokağı da açacağız. Yolun çamur olmaması için sokak girişlerini de beton asfaltla kaplayacağız.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *