ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Şehir içinde telefonla görüşmek mesele oldu

Şehir içinde telefonla görüşmek mesele oldu
YAYINLAMA: 26 Kasım 2020 / 13.21
GÜNCELLEME: 26 Kasım 2020 / 13.21

Son haftalarda telefonlarla şehir içinde konuşmak mesele oldu. Vatandaşlar saatlerce telefonla görüşmek için telefonlarla adeta savaşıyor. Sonuç alamayınca da telefonları kaldırıp yere çarpmak istiyor.

Telefonların işe yaramaması üzerine birçok vatandaş: “Süs diye bürolarımızda duran ve sinirlerimizi bozan telefonları kapatsınlar da kurtulalım. Telefonlara para ödüyoruz. Gerek alırken, gerekse konuşmalar için, gerekse bu hizmetten faydalanmak için ödediğimiz paralarımız boşa gidiyor” diyorlar.

Gazetemize gelerek devamlı şikâyetlerde bulunan vatandaşlar: “Bir iş için bir dakikada telefonla yapacağımızı, bizzat giderek söylemek zorunda kalıyoruz. Bu ne biçim iştir. Telefon İdaresi uyuyor mu? Bunun mutlaka bir çözüm yolu vardır. Telefonların çalışmasını sağlayacak eleman Gaziantep PTT idaresinde yoksa Ankara'dan getirtsinler” deniliyor.

Konunun güncellik kazanması ve tüm telefon sahiplerini ilgilendirmesi yönünden PTT idaresinin konu üzerine hassasiyetle eğilmesi bekleniyor. Konunun vatandaşı tatmin etmesi yönünden de telefonların çalışmama nedenlerinin akılcı, inandırıcı bir yolla açıklanması isteniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *