ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Şehir içi trafiğini rahatlatmak için Belediye yeni düzenlemeler yapacak

Şehir içi trafiğini rahatlatmak için Belediye yeni düzenlemeler yapacak
YAYINLAMA: 09 Eylül 2021 / 13.32
GÜNCELLEME: 09 Eylül 2021 / 13.32
Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamalardan öğrenildiğine göre şehir içi trafiğinin rahatlaması ve düzene sokulması için yeni uygulamalara geçilecek.

Şehir içi trafiğinin rahatlaması ve bir düzene sokulması için konu İl Trafik Komisyonu gündemine de getirtildi. Alınacak önlemlerin başında belediye otobüs duraklarını cep şekline sokulması geliyor. Normal trafik alkışının durmaması için belediye otobüsleri hazırlanacak olan duraklardaki ceplere girecek.

Şehirdeki bazı cadde ve sokaklarda tek yönlü olarak trafiğe sokulacak, otolara caddelerde ve kaldırımlarda park etme imkanı bırakılmayacak. Düzenlemelerle ilgili çalışmalara havalar düzelir düzelmez başlanacak.

Şehir içi trafiğinin düzenlenmesi konusunda ilk olarak alınan karar uyarınca eski İş Bankası Caddesi trafiğe kapatıldı. Belediye tarafından gerek Karagöz caddesinden girişe, gerekse paralelindeki cadde girişine zincirler konularak yol kapatılacak. Şimdilik tahta banklar konulmak suretiyle burası trafiğe kapatıldı. Vatandaşlar rahatlıkla bu caddede yürüyerek alışverişlerini yapıyorlar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *