ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Seferlerin ikisi Ankara bağlantılı ikisi direkt İstanbul’a yapılıyor

Seferlerin ikisi Ankara bağlantılı ikisi direkt İstanbul’a yapılıyor
YAYINLAMA: 20 Kasım 2020 / 16.16
GÜNCELLEME: 20 Kasım 2020 / 16.16
Şehrimizden İstanbul’a haftada dört gün uçak kalkıyor

Dün yaptığımız yayında gazetemizin uzun süre üzerinde durduğu bir konunun daha gerçekleştiğini, haftada iki sefer olan uçak kalkışının dörde çıktığını bildirmiştik.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren ve bir de rehber gönderen Türk Hava Yolları Gaziantep şube müdürlüğü uçak seferlerinin günleriyle birlikte geliş ve kalkış saatlerini de bildiriyor. Kamuya bir hizmet açısından yeniden ele alarak şehrimize uçak geliş ve kalkış saatlerini de veriyoruz. Uçakların şehrimize geliş ve kalkış saatleri söyle:

Pazartesi saat 17.15’de uçak İstanbul'dan direkt şehrimize geliyor ve saat 18’de Gaziantep hava alanından kalkıyor. Çarşamba Ankara Bağlantılı İstanbul'dan uçak saat 15.35’te şehrimize geliyor, saat 16.20’de hava alanından kalkıyor. Cuma günü saat 10.15’te uçak İstanbul'dan direkt olarak geliyor ve saat 11’de kalkıyor. Pazar günü uçak Ankara bağlantılı olarak saat 16.20’de şehrimize geliyor ve saat 17.35’te Gaziantep Hava alanından kalkıyor. Uçakların şehrimize dört sefer yapması 1 Nisan’dan itibaren başlıyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *