ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Seçilememe korkusu olanlar kaçmak istiyor

Seçilememe korkusu olanlar kaçmak istiyor
YAYINLAMA: 30 Nisan 2021 / 15.07
GÜNCELLEME: 30 Nisan 2021 / 15.07
Ülke ve millet menfaati için erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyleyen MHP milletvekili aday adayı Süleyman Uçan “Ok yaydan çıktı bir defa. Bunun dönüşü mümkün değil” dedi. Seçimin 3 Kasım’da yapılması gerektiğini hatırlatan Uçan, “Seçimi ancak baraj korkusu olan partilerle bir daha meclise girememe korkusunu taşıyan milletvekilleri istemez. Ama bu yetmez, halkın çoğu erken seçimi sabırsızlıkla bekliyor. İptal olması ülkede kaos yaratır” dedi.

Türkiye’de gereğinden fazla parti bulunduğunu söyleyen Uçan, “Bu kadar çok siyasi partinin bir arada bulunması istikrarsızlık yaratıyor. İnsanlar makam ve mevkiye düşkün oldukları için bu yola başvuruyorlar. Yeter ki ‘Sayın Genel Başkan’ denilsin mantalitesi yaygın” diye konuştu.

AK Partinin isminden başka hiçbir yerinin yeni olmadığını söyleyen Uçan, “Bir partinin yeni olması için adının yeni değil, insanlarının, milletvekillerinin, siyasi görüşünün, dünya görüşünün yeni olması gerekir. Bir elmayı iki parçaya bölmüşler. Yansına Saadet Partisi denmiş, diğer yarısına da Adalet ve Kalkınma Partisi denilmiş. Bunun neresi yeni” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *