ANASAYFA arrow right Güncel

Sayın Vali; siz AK Parti'yi değil, devleti temsil ediyorsunuz

Sayın Vali; siz AK Parti'yi değil, devleti temsil ediyorsunuz
YAYINLAMA: 15 Ekim 2020 / 21.04
GÜNCELLEME: 15 Ekim 2020 / 21.48
CHP Şahinbey İlçe Başkanı Zeki Gürsel, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli ve çarpıcı açıklamalar yaptı

300 fabrika konusunda değinen Gürsel, “Kimse sanayi ve sanayiciye karşı değil. Sanayi, sanayici ve üretimin karşısında olanın karşısında biz varız. AK Parti Belediye Başkanları, İl, İlçe Başkanları ve Milletvekilleri niye bu topa girmiyor? Vali Paratoner görevi mi yapıyor? Sayın Valim siz devletin ve kentin valisisiniz, AK Partiyi değil, devleti temsil ediyorsunuz. Maalesef Valimiz kenti ayrıştırmaya ve kutuplaşmaya soktu, bu yanlıştan bir an önce dönmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu oyuna gelmeyeceğiz

Gürsel, “Gaziantep Valisi Davut Gül’e sosyal medya üzerinden ‘Sayın Valim siz 300 fabrikanın listesini kim getirdiyse onu sorgulayın’ dedim. İşimiz gereği her gün Organize Sanayi Bölgesi’ndeyiz. Fabrikalar yok demiyoruz, sadece yeni değil, eski diyoruz. 50-60 yıllık fabrikaların yeni açılmış gibi gösterilmesine itiraz ediyoruz. Bu konuda il başkanlığımız çalışma yapıyoruz. Kimse aklımızla dalga geçmesin. AK Parti sanayici ile CHP’yi karşı karşıya getirmek istiyorlar, bu oyuna gelmeyeceğiz” diye açıklamada bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman köylerle bağı var

Şahinbey’de bulunan 80 köyün 10’unda kayıtlı üyelerinin bulunduğunu dile getiren Gürsel, “Köylerde kayıtlı üyemizin olmamasının nedeni baskı görmeleridir. Sen, ‘CHP’ye üye misin istifa et’ deniliyor. İnsanlar baskı ve zulüm görüyorlar. Meclis üyelerimiz ve yöneticilerimiz ile birlikte köylerimizi geziyoruz, parti ayrımı yapmaksızın muhtarlar ile görüşüyoruz. Çok güzel ve sıcak tepkiler alıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman köylerle bağı var, ana tabanımız” şeklinde konuştu.

Büyütecek bir şey yok

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı ile genç liseliler grubu üyelerinin bıçaklı yumruklu kavgasını değerlendiren Başkan Gürsel, “18 yaşından küçükler partiye kayıt olamadıklarından Türkiye genelinde CHP içerisinde liseli gençler adında oluşumumuz var. Bu kavga değil, tartışmadır, fikir tartışmasıdır. Bunlar asıl demokrasi ve özgürlüğü gösteriyor. Ülkemiz, kentimiz ve ilçemiz için nasıl daha iyi olur diye mücadele ederken, birbirimizle bile kavga edebiliriz. Büyütecek bir şey yok” dedi. Fatma Karabacak

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *