ANASAYFA arrow right Güncel

Sayın rektör, Covid-19 virüsü aşılarının da "Batı'da" üretildiğinin farkında değil

Sayın rektör, Covid-19 virüsü aşılarının da "Batı'da" üretildiğinin farkında değil
YAYINLAMA: 13 Temmuz 2021 / 21.23
GÜNCELLEME: 13 Temmuz 2021 / 21.38
CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar GAÜN Rektörü Arif Özaydın katıldığı bir etkinlikte sarf ettiği “batılı düşünceden kurtulun” sözlerine Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla tepki gösterdi.

Uçar, “Gaziantep Üniversitesi rektörü Arif Özaydın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte sarf ettiği 'batılı düşünceden kurtulun' sözlerine hiç şaşırmadım. Çünkü geçtiğimiz pazar günü katıldığım yerelden siyaset programında Gaziantep Üniversitesi'nin yapılan siyasi atamalar nedeniyle kuruluş felsefesinden ve hedeflerinden bir hayli uzaklaştığını ifade etmiştim” dedi.

Uçar, “Gaziantep Üniversitesi 1973 yılında ODTÜ kampüsü olarak kurulmuş ve kuruluşundan itibaren hızla yükselerek ulusal çapta başarılı akademik çalışmalara imza atmıştı.

Ancak bugün geldiğimiz noktada mezunlarının iş bulamadığı, öğrencilerinin eğitimlerini yarıda bırakarak başka üniversitelere ve kentlere gitmeye çalıştığı bir kuruma dönüştü.

Anlaşılan o ki sayın rektör Türkiye ve Dünyaya kabus dolu günler yaşatan Covid 19 virüsü aşılarının da " Batı'da " üretildiğinin farkında değil. Bilimin inkar edildiği bir yerde müreffeh bir toplum yapısından bahsedilmesi asla mümkün değildir”  diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *